קורס מקצועי

קורס מקצועי

שלום רב ,
אשמח לקבל המלצה למקצוע עם אופק ועתיד , איפה אפשר ללמוד ומחיר ?
מדובר על קורס מקצועי .

היי

זה נשמע כללי מדיי
כדאי להתמקד
מה מעניין אותך? במה אתה טוב?
אלו מרכיבים חשובים לפני שבוחנים אופק ועתיד שבאמת יהיה יציב בחייך

מוזמן לשתף

felix16

New member
קורס מקצועי

יש המון קורסים מקצועיים החל מקורס במחשבים ועד לקורס לימודי שוק ההון.
זה שאתה רוצה לעשות קורס לא אומר שאנחנו יכולים לייעץ לך, אתה חייב לתת לנו קצת מידע על עצמך, מה הכישורים שלך, מה אתה אוהב לעשות, מה השאיפות שלך לעתיד וכו וכו

.

האמת שאני יודע שאני חייב ללמוד מקצוע פרקטי שבו ניתן להתפרנס בכבוד , מה ללמוד ואיפה אני לא יודע.
רוב חיי עסקתי בתחום המכירות בעיקר פרונטלי ואפילו הייתי טוב בזה אני רוצה לחשוב כך.
כרגע אני עובד בתחום שלא קשור למכירות.
אני בשל ושואף ללמוד מקצוע שיש בו אפשרות תעסוקה וקידום.

לימודים

תחום המכירות שייך לעולם השיווק ואם אתה מרגיש שזה מקצוע שאתה טוב בו ואתה אוהב אותו אז אולי זה נקודת פתיחה טובה בשבילך...
אני חושב שעולם המכירות אפשר קידום אני מכיר אנשים שהתחילו לעבוד כנציגי שירות והתקדמו לדרגת מנהל. תבדוק בנוגע לקורס שיווק ופרסום, קורס שיווק באינטרנט, קורס שיווק ומכירות ליזמים וכ'ו

.

חשבתי על שיווק באינטרנט אבל ממה שאני חושב שהתחום הזה רווי והיום כל אחד פותח קורס שאגב עולה לא מעט
אין איזה מכללה או אוניברסיטה לזה.

קורס

אין תואר בשיווק באינטרנט אם לזה אתה מתכוון יש רק קורסים. נכון שהקורסים המקצועיים לא זולים אבל אל תשכח שגם תואר הוא לא זול. לדעתי אם אתה לא סגור על איזה תחום אתה רוצה עדיף לעשות קורס קצת של שנה ולא תואר של 4 שנים

lironm281

New member
קורס מומלץ כבודק תוכנה

היי, גם אני חושבת שעדיף קורס קצר של כמה חודשים לפני שהולכים על תואר אם בכלל .. אני עשיתי קורס של בדיקת תוכנה מה שמכניס אותך ישר לעולם ההיי טק (משכורת ותנאים הרבה יותר טובים)
התחום של בדיקת תוכנה מאוד מעניין והוא משלב הרבה יכולות מהעובד. אתה צריך צריך להכיר את התוכנה יותר טוב מכולם, את הצרכים של הלקוח ולדעת לאתר תקלות בממשק התוכנה. בקיצור מומלץ בחום !
שווה לבדוק על הקורס שאני עשיתי בירושלים במכללת עזריאלי בהנחה שמתאים לך ללמוד בירושלים.
בהצלחה !!!

flumanb1

New member
בדיקה מקצועית

היי ניתן לבדוק רשימה של קורסים באמצעות מערכת צקמי באינטרנט - checkme.co.il

למעלה