קורס מכ''ים

amirmel1

New member
קורס מכ''ים

דבר ראשון הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על קורס מכ''ים ובנוסף רציתי לשאול אם אני ביום הגיוס מבקש את זה ואפילו לא מתפנה בגלל זה אם אני יצליח להגיע לזה.. כרגע אני עם פרופיל 97 מתגייס ב6.12

Candytuft faery

New member
כל מה שאני יודעת על

זה, הוא שחבר שלי אחרי שבוע רצה לברוח משם, ובסופו של דבר יצא משם בגלל בעיות ת''ש . הוא גם סיפר שהרבה מהקורס נשרו או דפקו נפקדות תכלס התפקיד נשמע מעניין אבל אומרים שזה סתם חרא, להיות תקוע בתירונות 3 שנים עם חיילים צעירים שלא ממש יכבדו אותך הרבה, ואחרי מספר מחזורים כל העניין ימאס עליך.

דוש2

New member
וואו תפסיקו עם זה

אפשר להגיד על התפקיד הזה המון דברים ! המון המון המון !! כמו בכל דבר בחיים,יש בו רע וגם טוב, יש לי חברה שכרגע בקורס והיא נהנית,אז זה קשה נכון, אבל להיות בטירונות המפקד ושכל הטירונים הקטנים מקשיבים לך ורואים בך כדבר סמכותי נשמע לי ממש טוב, תראה בצבא אי אפשר ממש להנות,בכל מקרה בהצלחה,אני מתגייסת לקורס מ"כים הקרוב..

MyVelouria

New member
בדיוק!

תכלס גם אני לפני הצבא חשבתי שלהיות מ"כית זה הכי חרא בעולם כי כל השירות חיים באווירה של טירונות, אבל אחרי שהתגייסתי הבנתי שזה מ-מ-ש לא ככה. והיום אני יכולה להגיד לך שהקורס עצמו זו חוויה, עובדים קשה ולומדים המון והתפקיד עצמו מספק ומבגר אותך ומלמד אותך להיות יותר אחראי ובסה"כ אתה יכול לפתח את עצמך בהמון דרכים. דוש2 - את למגל או חיל האוויר?

Amazing18

New member
תפקיד עם יתרונות וחסרונות

כבר טחנו אותו מכל החורים פה בפורום, 700 אלף פעם.. בצהל מבינים רק בכוח, משמע שרוב הסיכויים שתקבל אם לא תתפנה אבל לא נראה שעל פרופיל כמו שלך יוותרו לטובת קורס מכים, אלא אם כן יש לך בעיות תש.. כי דצמבר זה לא נראה לי חודש קרבי, זה כן? מוזר.

למעלה