קורס מידענות ברשת

yaarabt

New member
קורס מידענות ברשת

שלום, רציתי לשאול אם מישהו מכיר או יכול להמליץ על קורס מידענות ברשת (לא למטרת עבודה בספרנות וכדומה). מצאתי 2 מקומות שיש להם לימודי תעודה (כרגע אני לא מעוניינת בתואר) ואשמח אם מישהו יכול להמליץ מבין השניים (או מקום אחר באיזור המרכז): נשיא טכנולוגיות - קורס מידענות וניהול תוכן תפניטק (בי"ס מחשבים של האוניברסיטה הפתוחה)- קורס מידענות: ניהול משאבי המידע בארגון תודה רבה, יערה.

ltz

New member
לגבי נשיא

התעניינתי פעם אצלם לגבי לימודי אנימציה והתרשמתי שהם די חזקים. מדובר בחברה שבעיקרון עובדת בהי-טק ובמקביל גם מכשירה אנשים. הייתרון שיש לנשיא על-פני מקומות אחרים זה שהם עובדים אחד על אחד. ז"א שבד"כ אתה נמצא בשיעורים פרטיים. וכמו הרבה מקומות אחרים הם גם אומרים שאם תהיה מספיק טוב יש מצב שידאגו לך לעבודה. לגבי מידענות לא התעניינתי באותה תקופה. בכ"א מי שמעוניין אני לומדת שנה א' בבר-אילן מידענות (מסלול WEB)

ltz

New member
לא!!!!

נשיא כמדומני אינו מוסד לימודים גבוהים מוכר. דרישות קבלה נמוכות למדיי. לפי מה שהבנתי אז לרוב הקורסים אפשר להירשם בלי לעבוד שום מיון והיה רק קורס תכנות שהיה צריך לעבור מבחן (פנימי שלהם שהבנתי שהוא די קל) . שים/י לב מדובר במכון שהרווח שלו זה מזה שאתה בא ללמוד אין להם עניין למנוע ממך ללמוד אצלם.

ltz

New member
p.s

דרישות הפסיכומטרי אינן גבוהות בלימודי מידע. כמדומני שבר-אילן היא האוניברסיטה הכי טובה בתחום (היחידה שיש לה תואר שני) ודרישות הפסיכומטרי למחלקה הזו מצחיקות למדיי (לא זוכרת בדיוק מה היה)

yaarabt

New member
איפה אפשר למצוא מידע על התואר ראשון

בבר אילן? כי חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי - האם זה לימודי מידע רק בסביבת אינטרנט? כי זה מה שאני מחפשת ולא ספרנות... תודה!!

ltz

New member
יש שני מסלולים (לתואר ראשון)

יש מסלול של מידענות רגיל (יענו ספרנות) ויש מסלול של טכנולוגיות WEB - מדובר במסלול חדש (שנה שניה שהוא רץ בשנה שעברה לא היו מספיק נרשמים אז חלק מהקורסים נדחו להשנה כך שיש איתי גם חבר'ה של שנה ב' ). מדובר בלימודי מידע זה קודם כל לכן יהיו לך קורסים ששייכים למידענות (לדעתי זה חיובי ביותר, חלק מהמידע לא נמצא ברשת). השאלה היא לְמה את קוראת "רק בסביבת אינטרנט" מה בדיוק את מחפשת?

למעלה