קורס מט"ח

nurit85

New member
קורס מט"ח

היי אני חדשה בנושא המט"ח ומעוניינת ללמוד את הנושא מהתחלה. רציתי לשאול אם מישהו מכיר או עבר קורס מט"ח שהוא ממליץ עליו והיכן כדאי לפתוח חשבון מט"ח? תודה

אל תעיזי להכנס לקזינו הזה

זהו תחום בו מעל 90% מהלקוחות מפסידים את כספם. קזינו לכל דבר במסווה של השקעות. שוק המט"ח הינו כל כך אקראי שההסתברות לעליית או ירידת מטבע מסוים היא זהה והכיוון בלתי ניתן לחיזוי לא משנה איזה בולשיט יאכילו אותך בקורסים על ניתוח טכני או מרכיבים אחרים. סליחה שאני בוטה, אני פשוט חייב להזהיר אנשים. תזכרי את העובדה הבסיסית שמעל 90% מפסידים את כספם, ואל תניחי שאת תהיי בין האחוזים הבודדים שלא. הלוואי והרגולטורים היו סוגרים את ענף ההימורים הזה שהוריד כל כך הרבה משפחות לשאול כלכלי.

shinee1

New member
חוזים עתידיים

האם הדעה שלך לגבי חוזים עתדיים זהה?

תלוי מהו נכס הבסיס

חוזים עתידיים יש על מט"ח, סחורות, ריביות ומדדי מניות. הדעה שלי זהה לגבי חוזים עתידיים במט"ח (לצרכים ספקולטיביים להבדיל מצרכי הגנה). חוזים על מדדי מניות או על סחורות מסוימות דווקא אין לי בעיה כי תוחלת ההשקעה בנכס הבסיס שמאחוריהן הינה חיובית וזאת בשונה ממט"ח. כשאתה משקיע לאורך זמן במניות רוב הסיכויים שתרוויח כסף. כך גם במרבית סוגי הסחורות. להבדיל במט"ח אם תחזיק את הדולר או האירו ל-10 או 20 שנה הסיכוי שתרוויח לא גבוה יותר מהסיכוי שתפסיד, לכן כל השקעה במט"ח שלא לצרכי הגנה היא מסוכנת ובעלת תוחלת שלילית (כשמכניסים לתמונה עמלות וכו') לא משנה אם טכנית היא נעשית באמצעות אופציות, מט"ח במישרין, חוזים עתידיים או כל אמצעי אחר.

dovgr

New member
אני מרוויח !

אל תקשיבי לכל התגובות האחרות, כסף במטח זה קל כל מה שצריך זה השקעה, רצינות ומשמעת עצמית חזקה: 1. קורס טוב - תתחילי עם קורס אסטרטגיות מסחר של השגים שהוא בחינם ומלמד תכלס איך להרוויח 2. ניהול כסף - בחיים אל תסכני יותר מ 1-2% מהכסף בו זמנית (לא משנה כמות פעולות פתוחות). צריך לקדם נקודות סטופ כדי להפחית חשיפה אחרי שהרווח מתחיל להתקדם. 3. לבחור אסטרטגיות שפוטנציאל הרווח שלהם גבוה מנקודת הסטופ (מלמדים בקורס). 4. לקרוא המון חומר בפורומים באינטרנט (שעות כל שבוע) - forex-tsd forexfactory ועדיף גם לקנות כמה ספרים בסיסיים בתחום. 5. לפתוח חשבון אצל ברוקר עם רגולציה אמריקאית או ישראלי ללא דסק מסחר בלבד (עדיף עם תוכנת metatrader). 6. לא לפתוח חשבון ובטח לא להפקיד כסף עד שלא תעשי פעולות ריווחיות במשך מספר חודשים בחשבון ניסיון. בתכלס.... אחרי שנה שנתיים הגעתי רק באמצעות השלבים האלה למצב בו אני מרוויח כ 10% בחודש עם סיכון יחסית נמוך.

אין כזה דבר "10% בחודש עם סיכון נמוך יחסית"

אתה מהמר בסיכון גבוה ובמקרה הצליח לך בניגוד ל-95% מהאנשים האחרים. גם אתה עלול לגמור כמוהם, אבל אם הולך לך אחרת מצוין. רק אל תפתה אחרים להכנס לקזינו הזה בבקשה. קורס בתחום שמבוסס הימורים עם תוחלת שלילית לא יכול להיות שווה יותר מדי בהגדרה. זה כמו שיעשו קורס למילוי טוטו. אגב מעניין מאוד מדוע מיעים קורס אסטרטגיות מסחר בחינם, הרי יש לו עלות למארגנים. אין לי אלא להסיק שהם לא עושים את זה מטוב לב אלא מתפרנסים מהמסחר השוחט של קזינו המט"ח שהם כנראה קשורים אליו. אין ארוחות חינם.

dovgr

New member
אתה שואל או אומר ???

אם אתה רוצה ללמוד תהיה מוכן לקבל, אם אתה רוצה להיות חלק מה 95% אני לא אמנע את זה ממך ! התגובה שלך היא חצופה, לא לעיניין ומראה למה אנשים מפסידים במט"ח. אם אתה לא מספיק בוגר כדי ללכת לקורס בחינם בלי להתפטות למבצעים בתחום אז תשאר בבית ותכתוב כאלה תגובות. ולעיניין: אני לא מסכן ברגע נתון יותר מאחוזים בודדים מהחשבון, יש שיטות להבין את חוסר הסדר ואף אחד לא מכריח אנשים לסכן כסף בסכומים גבוהים. בודדים הם אלה שמשקיעים שעות כל שבוע בלימוד והבנה ובעיקר הם אלו שמרכיבים את ה 5%....

למעלה