קורס מורה דרך

varanasi43

New member
קורס מורה דרך

יש לי כמה שאלות בנושא הקורס, אשמח אם תוכלו לעזור לי א. מה אורכו של הקורס? ב. יש לי תואר ראשון ושני בלימודי ארץ ישראל, האם חלק מהקורסים יכולים להיות מוכרים לקורס? תודה רבה מראש

קורס מורידרך

בבה"ס לתיירות שליד אוניברסיטת חיפה, 18 חודש. תואר שני מקנה פטור במקצעות שונים, יש לברר עם הנהלת הקורס.

ביה"ס לתיירות הוא תחת המטריה של אונ' חיפה

ורד, למה לא פשוט לשאול בביה"ס לתיירות. ההרשמה שם נסגרת באמשים אלה ממש ..... ויש גם שלוחה בת"א. רק מה. תחשבי שוב אם המאמץ כדאי לך. מצב התיירות לא יציב והשפל עולה בד"כ על הגאות. רצוי שתדעי שפות זרות ברמת הדרכה אם עדיין תרצי להיות מורת דרך, ההוצאות שיהיו לך הן כ-20K ש"ח ובנוסף כשנה וחצי של לימודים וסיורים. בכל מקרה בהצלחה וחג אורים שמח.

pinzo01

New member
בזמנו בבר אילן

קורס מורה דרך לבוגרי לימודי א"י נמשך כחצי שנה ,וכן היה הפרש מהותי בעלויות מכייון שהוא נפתח אחת לשנתיים ממליץ לך לברר עם מזכירות לימודי א"י במקום

לולאות

New member
קורס מורה דרך

קורס מורה דרך מתנהל 18 חודשים. אין פטור על קורסים, הלימודים מלאים הנוכחות חובה, הקורס מתנהל בחיפה בקמפוס הנמל.

mmrr3434

New member
היי

אהלן! יש קורסים בהמון מקומות בארץ, מאיזה אזור אתה? באופן כללי זה לוקח בערך שנה וחצי, הנוכחות חובה כמובן כמו שאמרו לך. בקשר לתואר הראשון והשני שלך בלימודי ארץ ישראל- אני חושב שבבית ברל יוכלו לתת לך הכרה על חלקם לפחות מהסיבה שיש שם תוכנית שמשלבת בין קורס מורה דרך ללימודי ארץ ישראל. אני יודע שיש גם המלצות בפורום הזה על המכללה, כך ראיתי מספר פעמים שדיברו על הקורס. על מנת לדעת ברור אם תוכל לקבל הכרה או לא, תצטרך ליצור איתם קשר..

למעלה