קורס מומלץ ללמוד action script

טאסנים

New member
קורס מומלץ ללמוד action script

שלום, אני גרפיקאית שולטת יפה ב- פלאש, מעוניינת ללמוד action script אשמח להמלצות בקשר לקורס רלוונטי. תודה!

yoe66

New member
ממליץ לך על כמה שיעורים פרטיים

אם את מאלו שקולטים מהר יצא לך יותר זול ויותר יעיל לא תלמדי שטויות שלא קשורות ישירות למה שמעניין אותך מאחר וזה אחד על אחד תתקדמי מהר יותר להערכתי הפתרון הנכון

טאסנים

New member
לא יודעת בקשר לקליטה מהירה

אני מניחה שאם כמה שעורים היו עוזרים לי, הייתי בקלות משתלטת על החמר באמצעות השיעורים של lynda.co.il (מה שבסופו של דבר לא קרה..) מדריך פרטי זה רעיון לא רע, איך מגיעים למדריך מומלץ?

E l i o r 2 2

New member
ניסית ללמוד AS-3 ??

הבעייה ב LYNDA שהם מתחילים ללמד ברמה שאת "כאילו" מבינה ממש ממש טיפה את הבסיס של תיכנות (מה זה משתנה. אובייקט וכדומה)....שלמדתי בעבר דרכם זה גרם לדברים להיראות כמו "סינית"....... ויש קורס במנטור. וקורס בג'ון ברייס ממה שאני מכיר....הבעייה שזה מן תחום שמתחיל בתיכנות למעצבים עד תיכנות כבד ברמה גבוהה. תלוי מאוד לאן הקורס מכוון (למעצבים או מתכנתים......לטעמי הקורס של ג'ון ברייס יותר פונה לצד התיכנותי. במנטור אני משער שסגנון הלימוד יהיה יותר קליל ופונקציונלי -- נגיד "איך מזיזים אובייקט", "איך יוצרים גלרייה"......) זה 2 סגנונות שונים. אלו שיעדיפו ממש להבין את הקוד, את סביבת העבודה ומשם ליצור דברים משלהם יעדיפו קורס תיכנותי...........למעצבים אולי מספיק לדעת פונקציות חשובות ומשם להתפתח אולי בעתיד

טאסנים

New member
אני מאד מאד מאד מודה לך

אבדוק את שני המקומות.

למעלה