קורס מד"צים

H a Z a r D

New member
אהה בוטן ..

חח את היית בקבוצה עם יותקקקקקקסססססס... וואי הייתי אצלכם דווקא די הרבה.. את עם העגיל המגניב בגבה =) חח

יותם כפרע עליו../images/Emo9.gif מסור לו ד"ש

ו....כה תודה
(סתם תמונה להתלהב ממנו)

N i T z A n1

New member
היי...

אני ניצן מעמק חפר... יצא לנו לדבר כמה פעמים אבל אני לא חושבת שאמרתי בכלל מי אני... בכל מקרה היינו שכנות! אני הייתי 27 ושמעתי שהיה לך יומודלת אז מזל טובבב!

מנשה...

אז כן אנחנו מושב מאוד קטן... והצוות הדרכה שלנו היה מורכב הנה משלוש טרומפיות... מד"צית ומד"מית!!!! וגם הגרעינר לנו עזב בתחילת השנה (גיא אלוביץ) והתחלנו להדריך הנה כי שני מדריכות לא יכולות להדריך לבד את כל הקבוצות (3 קבוצות)!!! בכל מקרה ככה זה יצא אבל חפיף הייתה נת הדרכה קשה... הצוות קצת התקה והיו חילופי מדרכים וכאלו... בכל מקרה נשארנו מאוחדים והוצאנו למחנה פסח כמות אדירה של חניכים ביחס לפוטנציאל שלנו!! כבוד כבוד כבוד!!! בכל מקרה רוני מה המצב??? וניצן איך שמעת?? אגב זאת ניצן מהפנימייה???

בקבוצה..

לא היו איתי ילדים מעמק חפר בקבוצה אבל אני מכירה המון מעמק חפר ואולי אפילו את הרוב, כי הם חברים שלי אייל זיו וחבורותו וגם בגלל שהייתי איתם בסמינר הכנה לסמינר מד"צים... בכל מקרה לא היו איתי בקבוצה מעמק חפר אבל מהסמינר כן!!!

shivie

New member
הייי מדבר השכן מהכיתה המקבילה

הייי אני אור ואני הייתי ב27... ממצב?

מחפש אנשים מקבוצות 51/44 סמינר

שלומיתתתתתתתתת אוףףף..העיפו אותי אחרי 4 ימים במצדים ואני מתגעגע לשתי הקבוצות שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי... תעזרו לי למצוא אנשים..

H a Z a r D

New member
רציני?!..

חח וואי.. כל הבאסווותתת.. אממ.. אני אישית הייתי קבוצה 46 (שליטה) ולא שמעתי עליך כמו שאמרת שכולם שמעו :) איך העבירו אותך קבוצה בכלל?! חברה שלי התחננה שיעבירו אותה ושום דבר לא הסכימו להקשיב לה..

יוווווווווווווו

כמה דברים: 1.הצבתי עובדה שאני עובר קבוצה ועברתי.. 2.מי היה המדריך שלך\
גל?|| או שהיית בג'ינג'י

למעלה