קורס מד"צים

H a Z a r D

New member
חחח פיי..

יפה יפה.. אני אישית גם הייתי מתעקשת לעבור אבל לא הפריע לי במיוחד עם מי אני בקבוצה.. פלוס זה שהייתי אפילו מרוצה מהקבוצה שלי.. אני הייתי בג'ינג'י.. המדריכה שלי הייתה שני.

אז היית עם צפריר ושחר...

יווווווווווו שחר העז הזה...זה עם האפרו.. וצפריר הכוסית...

H a Z a r D

New member
חחחח..

כןןןןן.. הייתי עם שחר וצפריר.. :) שניהם קרעו אותי.. חחח צפריר הזאתי מה לא היה איתה.. הייתה חולה, נפצעה, אני בשוק שהיא שרדה את כל הקורס.. =) אחח אבל אנשים טובים היו אצלנו בקבוצה.. אממ תגיד היה אצלך מישהו בקבוצות מגן רווה או מגזר?

גן רווה../images/Emo35.gif הגיוני שב44 היה את בר../images/Emo35.gif

וצפריר הזאתי היא הילדה הכי מצחיקה בעולםםםםםםםם המדריכים שלנו הביאו לנו מלא אוכל של בית וזה ביום השלישי ואמא של צפריר שלחה לה מנות חמות וכתבה לה "באהבה מאמא ואבא" אז היא עושה כזה "הכתב של אמא" והתחילה לבכות..זה כזה מצחיקקקקק

H a Z a r D

New member
חחחחחחחח

איזו חאאאאאמודה... :)) כן היא אמרה לי שאמא ואבא שלה שלחו לה.. ראיתי את זה כשהיינו ביער רק שאני ישנתי מתחת לאיזה עץ באותו זמן אז לא התקרבתי יותר מדי.. =) חחחח גם בגלל שהיא הייתה חולה כל הזמן היה לה ליחה בגרון אני יודעת.. כל שניה יצאה החוצה לירוק וכל פעם המדריכה שלנו אמרה כזה "מגעילה.." חחח ובכלל כל ק' צפריר הוציאה ביצת הפתעה והתחילה לבלוס לא נראה לי שהיה מישהו שעד סוף הקורס לא קרא לה דובה..
חחח.. אההה בר נאמן.. גבוה כזה.. כן כן נכון הוא היה ב-44..

כבל שדרכו הטענו את הפלאפונים..

עכשיו שלומית ואיציק החליטו פתאום שאסור להשתמש בו ובגלל זה העיפו אותי

Tha ©reep

New member
אז למה סימן שאלה../images/Emo35.gif

אז למה הוא היה אצלך ולא החזרת אותו?

Ronush14

New member
שמעתי עלייך! חחחחח

אני זוכרת שסיפרו לי שהעיפו מישהו בגלל שמצאו אצלו איזה כבל!
מה האיסיקיו/מסנג'ר שלך?

Gordo

New member
יא את בקבוצה של גדעון!

ורנן ותום! איזה קבוצה שווה =]

כן קבוצה פצצה!!!

ןןאי הפורום הזה זז מהר מידי!!! לא הייתי בבית כמה ימים וחזרתי ופתאום קראיתי מלא מלא מלא הודעות חדשות!!! וכן הייתי בקבוצה עם תום ורנן שתי ילדות ממש ממש ממש ממש מתוקות!!!! חולה על שתיהן! בכלל הייתה לי קבוצה מעולה!!!! אגב מאיפה אתה מכיר אותן?? ומי אתה?? אתה אולי במקרה אלון חבר של רנן?

למעלה