קורס מדתמים שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע על אנשים שיוצאים לקורס מדתמים.... תודה רבה so be it
S so be it New member 2/6/04 #1 קורס מדתמים שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע על אנשים שיוצאים לקורס מדתמים.... תודה רבה so be it
מ מעלה גרה New member 3/6/04 #4 לא הייתה לי מושג מי זאת... חשבתי זאת עוד אחת מהאלה שמתעלקים ממועצות אחרות. מאיה אני מתנצל.
מ מעלה גרה New member 3/6/04 #13 שמעי גם אם היה לו רגליים בגודל שלו אני לא חושב שכל כך קל להתחבא מאחורי עץ...
S so be it New member 3/6/04 #14 רק רציתי את לשאול אני ממועצה אחרת שנה שעברה הייתי עם אנשים מלב-שרון ורציתי לדעת אם מישהו שהיה איתי שנה שעברה יהיה שוב
רק רציתי את לשאול אני ממועצה אחרת שנה שעברה הייתי עם אנשים מלב-שרון ורציתי לדעת אם מישהו שהיה איתי שנה שעברה יהיה שוב
מ מעלה גרה New member 3/6/04 #15 ניר זויייייייייייינת!!!!!!!!! היא באמת ממועצה אחרת.... צדקתי לכל אורך הדרך...
H HairyPoota New member 3/6/04 #16 חחחחח אז באמת דבילי... ו...את מכירה את מיכל מאיר?! היא הייתה במדתמי"ם....
מ מעלה גרה New member 3/6/04 #17 אני מכיר. היא בגובה 1.90, יש לה שיניים חדות ומאיימות ועיניים גדולות ומפחידות. חברים טובים שלה נוהגים לכנותה יעל גרבר.
אני מכיר. היא בגובה 1.90, יש לה שיניים חדות ומאיימות ועיניים גדולות ומפחידות. חברים טובים שלה נוהגים לכנותה יעל גרבר.