קורס מדריכי רכיבה

גילי 131

New member
קורס מדריכי רכיבה

אחרי כמה שנים של רכיבה, ובעיקר שינוי התפיסה שלי שאני רוצה להפוך את העניין לקצת יותר מתחביב, התחלתי לשקול ללכת לקורס מדריכי רכיבה. ניסיתי לברר קצת פרטים בגוגל, אין יותר מידי. יש פה כמה וכמה מדריכים, מקווה שתוכלו לעזור לי, איפה רצוי לעשות? מה בגדול ההבדלים בין המקומות? מה המחיר ההגיוני לקורס כזה? כמה זמן נמשך קורס ואם יש 'קורסים מזורזים'? ובכללי אם יש לכם עוד פרטים, אני אשמח! תודה :)

fliperit

New member
יש שני סוגי קורסים

יש קורסים שנתיים של יום בשבוע, ויש קורסים של חודש מרוכז בקיץ. המחיר הוא סביב 12 אלף שקל. אני ממליצה על הקורס בשרונה, אבל הוא מכוון בעיקר לנוער בגיל 16 ומעלה שמתחרים ברכיבה מערבית...

תםטםOHIO

New member
היי גילי

מוקדם עדיין להצהיר אם יהיה קורס כבר השנה שמיועד להדרכת רכיבה באופן טבעי - על סוסי מרעה מטולפים (כולל הבנת האחזקה וכד'), הדרכת רכיבה ללא מתג וכד', בונה סיליבוס מול וינגיט בגלל דרישה של כמה תלמידים ביחד שמעוניינים להיות מדריכים. עובדים על זה... נשיקות, ליאת

גילי 131

New member
הלוואי,

אבל בטח עד שמישהו שם יתעורר ויבין שזה כדאי אני אספיק להוציא תואר!

תםטםOHIO

New member
זה בכלל לא תלוי "בהם"

זה תמיד בי או בך, מה שתעשי - שיהיה לך טוב, נתראה בשיעור בשלישי בערב, שבוע טוב

moshez13

New member
כמה תשובות

יש הבדלים בין המקומות בשיטות ובמדריכים והמחירים נעים בין 8000 שקל ל17000 שקל וזה תלוי ברבה דברים... יש שני סוגים של קורסים 1. שנתי 2. מרוכז בחודש. בשתי הסוגים יש את אותם כמות שעות בדיוק שמאושרות ע"י מנהל הספורט. אני בררתי את הנושא לעומק ובסוף החלטתי לעשות את הקורס במכללה ללימודי הסוס. אם את רוצה את יכולה לחפש אותם בגוגל ותראי קצת יותר פרטים.

משה :)

למעלה