קורס מדריכים

• פותח הנושא 666x
  • פורסם בתאריך

666x

New member
קורס מדריכים

אני DM שרוצה לעשות קורס מדריכים: היכן כדאי לעשות, מה מחירים? מה דרישות? האם יש הבדל PADI או CMAS? תודה מייק

קורס מדריכים

אני עברתי קורס מדריכי SSI, לפני שלושה חודשים. היה מעולה. הקורס נערך במרינה דייברס והועבר ע"י גור שהשקיע בנו את הנשמה. לפי מה שאני יודע, הם פותחים קורס מדריכים כל חודש (אני חושב שביחד עם כל מועדוני SSI באילת) תוכל ליצור קשר עם משרד SSI באילת והם ישלחו לך דף מידע עם תאריכים וכו´. בכל אופן, לא חשוב באיזה קורס תבחר, שיהיה בהצלחה.

666x

New member
תודה- יש לך מושג אם PADI או SSI טוב

יש לך מושג אם PADI או SSI טובים יותר בחול? או אם יש הבדלים מהותיים בקורסים? בכל מקרה אני אנסה את משרדי SSI תודה

ביקו

New member
פאדי הם הגדולים והמוכרים...

ביותר. זה לא אומר בהכרח שום דבר לגבי איכות הקורס. איכות הקורס תלויה בעיקר במדריך.

השאלה איפה

בחו"ל. לפי מה שאני יודע, באוסטרליה וניו זילנד יש ל ssi יתרון, בתאילנד והפיליפינים יש ל padi יתרון, אם כי שמעתי שב קו-טאו שבתאילנד יש מועדון ssi בניהול ישראלי ואשר מקושר עם מועדונים בארץ. ל ssi ישראל גם קשר עם מועדון צלילה בזנזיבר שזקוק כל הזמן למדריכים. ההבדל בין הקורסים הוא בשני מישורים (בדקתי את זה טוב לפני שהחלטתי). הראשון, ל ssi יש את כל הספרות בעברית, כולל אוגדן מדריך מלא ונוח מאד לשימוש. השני, הוא שעות הפעילות ומשך הקורס. קורס מדריכי ssi נמשך 12 יום ובכל יום היינו במועדון לפחות 10 שעות (נטו בכיתה ובמים) לפי מה ששמעתי, בקורס padi מתחילים כל יום ב 10 בבוקר והולכים הביתה ב5 אחה"צ עם הפסקה של שעה וחצי בצהריים (לנו לא היתה הפסקה של יותר מחצי שעה). תסיק מזה לבד איפה תקבל יותר הדרכה. אל תשכח גם את היתרון של זה שהבוחן נמצא בארץ כל הזמן ואם צריך להשלים משהו לא צריך לחכות לבוחן שיגיע מחו"ל (אני הייתי צריך השלמה בהעברת הרצאה, והשלמתי את זה בתאום של מהיום-למחר עם יובל זיו, ללא כל תוספת תשלום). היתרון הגדון הנוסף הוא שנדמה לי שיש בארץ הכי הרבה מועדונים שמסמיכים ל ssi. אל תשכח שהעבודה בחו"ל היא לפרק זמן קצר וזמני. בהצלחה באשר תפנה.

מחיר קורס מדריכים

המחיר הוא 1,800 $. מחיר זה כולל את הקורס, הבחינות, השתלמות מדריכים מתקדמים, את ערכת המדריך שכוללת אוגדן, ספרות עזר, לוחות עבודה למים (סלייטים), חולצה, כובע, תיק, קלטת וידיאו להכנה לקורס ועוד. לדעתי, אם תגיד שאתה מבאי פורום זה צפויה לך הנחה קטנה.

למעלה