קורס מדריכים SDC

GuyMore

New member
קורס מדריכים SDC../images/Emo70.gif

אין בכוונתי לענות על ההשמצות, הסיפורים וההקנטות של "טובי הלב" למיניהם. ברצוני להתייחס לצד הענייני. קורס המדריכים הקרוב מטעם SDC יפתח ב- 10.2.004 וכל המעוניין בפרטים ובהסברים כלשהם על מהות והשלכות, מוזמן ליצור קשר 089366557ולהיפגש עימי במשרדי ע"מ שיוכל לראות את כל המסמכים הרלוונטים. בנוגע לפאנקרטיון (תחום הלחימה אותו אני מייצג היום) אני חושב שמר חיים כהן מזכ"ל ההתאחדות נתן סקירה עניינית וממצה. אשמח אם חברי הפורום יבואו לצפות באליפות הבוגרים המתוכננת לחודש אפריל הקרוב, (לקראת אליפות העולם באוסטרליה) בה תעניק ההתאחדות לזוכים במקום ראשון (בכל הקטגוריות), מלגה כספית בסך 2000 ש"ח לסיוע בהוצאות הנסיעה. "להצלחות אבות רבים" ולכן מן הסתם רבים הם הטוענים כי היו מורי ומאמני בתקופה זו או אחרת, לכן למניעת ספק להלן הרשימה של אלו להם אני חייב את יכולתי המקצועית, כל אחד מהם בדרכו תרם ועל כך אני אסיר תודה. יורם הדר, קיצי' ססיאמה, מתי קורוניו, מקס אזולאי, דני שמעוני, צדוק שמואלי, אנואדה, קוואזו, אוקויאמה, וולי סלוקי, פאנאיוטיס קוטרובס וידידי אלי אלימלך. וזאת הרשימה המלאה !

../images/Emo41.gifגיא מור, ברוך הבא + בקשה

למען הסדר בפורום, אנחנו מנסים להגביל דיון אחד לשרשור אחד. מצורפת תמונה המסבירה איך לשרשר. כמו-כן, בבקשה קרא את כללי הפורום.

לולא

New member
עוד דבר

אני עוסק באומניות לחימה כבר 26 שנה וגם אני לא יודע הכל וישנם כאן אנשים ....... קצת פופורציה קצת צניעות קצת כבוד וקצת אורך רוח. ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול לחיים

GuyMore

New member
דוד ושאר חברי ההנהלה,

ברצוני להודות להנהלת הפורום על מתן האפשרות להביע דברי בפומבי. לעניות דעתי הפורום מנוהל בצורה מקצועית ועניינית. בתודה גיא מור

לא הבנתי את הרמז

דיברת עם אלי אלימלך והוא מאשר? מכחיש? לא דיברת איתו ואתה רק מודיע לעולם שהוא קיים? במידה ומר אלימלך יודע על ההצהרה וירצה להגיב - תפדל. מה זו הרמיזה הזו שלך?

דלית מה זה הפרנואידיות הזאת../images/Emo35.gif

אלי אלימלך (מייסד לחימה משולבת) חיי בברזיל, ופעם בשנה הוא מגיע לארץ. אלי אלימלך היה המורה של גיא מור....וגיא מור הזכיר אותו בתודות שלו.... אז ציינתי שאלי אלימלך נמצא ארץ! מה שלא קורה הרבה.... יש מבין? יניב

לא מבין.

אני אמנם פראנואידי, אבל זה רק כי רודפים אותי.... מה שגרם להודעתי הוא אוסף הנקודות המרשים בסיום כל שורה.... בד"כ נקודות כאלו מרמזות כאילו יש המשך למשפט.... רק לידיעתך......

אההה אז לא.....

לא היתה בכוונתי לרמוז רמז כל שהוא לגבי הדיונים שהיו.... אלה לנצל את הבמה שהוא הזכיר את אלי אלימלך ולומר לו שאלי נמצא בארץ יניב

fusion boy

New member
אולי קצת יותר פרטים בבקשה!

על אליפות הבוגרים בפאנקרטיון? מתי בדיוק? איפה? טלפון? וכדומה...

למעלה