קורס מדריכים - שאלה

kagekun

New member
קורס מדריכים - שאלה

מישהו יודע אולי אם יש תעודת מדריך מוינגייט בשיטה אחת ורוצים לעשות קורס מדריכים נוסף בשיטה נוספת: מה לגבי החלק העיוני שצריך לעבור? עושים פעמיים? מישהו פה עשה שני קורסים ויודע את התשובה? (בקשר לעזרה ראשונה ראיתי באתר של וינגייט שהקורס תקף ל-3 שנים...)

john woo

New member
לא תצטרך

לעבור את החלק העיוני שוב. אני עשיתי את הקורס והייתי פטור לחלוטין מהחלק העיוני, כיוון שכבר עברתי את אותם תכנים.

קורס מדריכים ב9/7

יש כאן מישהו או מישהי שעומדת להשתתף בקורס מדריכים או עוזרי מדריכים שיתחיל בשבוע הבא יום ראשון בתאריך 9/7 ?

../images/Emo63.gifחוברת עזר עם החומר לקורס מדריכים

להורדה חופשית (בפורמט PDF). בחוברת יש את כל החומר העיוני של הקורס כפי שאני סיכמתי אותו. רוצה לומר: לא מדובר בחוברת רשמית של וינגייט, אלא בסיכומי שיעור שלי שיש אומרים שהם ערוכים טוב. הדפסה של החוברת, הגעה עימה לקורס וכתיבת הערות משלכם עליה יכולים לעזור בהפנמת החומר טוב יותר מאשר בהגעה עם מחברת ריקה וסיכום שיעורים על דף חלק לדעתי. בהצלחה לכל מי שהולך לעשות את הקורס, רן.

ציוד לקורס

מהם הדברים שמומלץ לי לקחת לקורס אני מתאמן בקראטה שוטוקאן במכתב כתוב את ציוד של האומנות לחימה שלי האם אני צריך לקחת 2 חליפות או אחת תספיק לי?

אם אתה יכול לברר את מערכת השעות

של הקורס, זה יעזור לך בהחלטה. אם אתה לא יודע בדיוק, אז הייתי לוקח 2 חליפות רק כדי למנוע מצב בו אתה נאלץ לעבוד עם חליפה ריחנית כי אין לך אחרת להחלפה...

שאלה

kagekun אתה הולך לעשות השנה את הקורס מדריכים בכפר מוסנזון? מטעם מכון וינגייט

kagekun

New member
לא שם..

כלומר למי שיש תעודת מדריך, וינגייט או החוק או מי שמחזיק בסמכות, פוטר אותו מהחלק העיוני גם אם כבר עבר זמן מה והוא מחויב רק בחלק המעשי של הארגון בו הוא רוצה להדריך? מישהו עבר את התהליך הזה בשתי שיטות שונות?

אתה אמור לקבל פטור מהחלק העיוני

אני קיבלתי פטור מהאנטומיה והפיזיולוגיה על סמך קורס בביולוגיה שעשיתי באוניברסיטה, ו-john woo כתב שהוא קיבל גם פטור על סמך קורס קודם. בכל מקרה (כלומר גם אם תקבל פטור ולא תצטרך להיבחן על כך) אני ממליץ להגיע לשיעורים כדי לרענן את הזיכרון בחומר. בנוסף כדאי לברר אם אתה יכול לקבל הנחה
ממחיר הקורס בגלל הפטורים, אבל לא הייתי בונה על זה... לגבי השאלה שלך על קורס מגישי עזרה ראשונה: יש לעבור כל מס' שנים ריענון על מנת להמשיך ולהיות מגיש ע"ר מוסמך. לכן תעודת מגישי ע"ר שתקבל בסוף קורס המדריכים תקפה ל-3 שנים בלבד. בהצלחה, רן.

למעלה