קורס לימוד יפאנית....

GnomeBubble

New member
גם פימסלר יפנית לא משהו

למי שהתעניין. לא יודע איך הם בשפות אחרות - השיטה עצמה די פשוטה עם החזרות שלה (אפילו פשוטה מדי, עד שמתים משעמום), אבל הגרסה היפנית מלאה בשגיאות ו-外人後 שכזה: anata no namae wa nan desu ka? watashi no namae wa BOB desu? anata wa amerikajin desu ka? hai, watashi wa amerikajin desu. וזה לא רק בחלק הראשון ככה... לכל אורך הקורס, ואני משתגע מזה.

hananotori

New member
GnomeBubble Sensei

המשך לפימסלר... so desu ne itsu nihon ni kimashitaka nishokan mae... וכן הלאה... אין ספק GnomeBubble אתה צודק במאת האחוזים ! אך איזה ברירה יש? רוב הקבצים ללימוד יפנית, פימסלר הוא הפופולרי ביותר... מה גם בסוף הרמה השלישית זה מתחיל להוות די אתגר לא? אך כמובן אם תוכל להמליץ דרכים (תוכנות) אשמח לשמוע... תודה.

GnomeBubble

New member
אין הרבה ברירה

את השלישי לא ניסיתי עדיין, אבל אני זוכר ששמעתי פעם, והוא נשמע יותר ברמה, עם יפנית יותר טבעית (אם אני זוכר נכון... אז ממש לא ידעתי יפנית). אז כן, אין הרבה אופציות אחרות לאימון. אני מנסה לראות מדי פעם דרמות יפניות (באנימה, כאמור, הסגנון דיבור לא טבעי, אז זה לא עוזר). יבוא מישהו ויאמר לי שגם דרמה זה לא מושלם - נכון. הכי טוב זה אולי משהו כמו ריאליטי TV או שעשעוני טלוויזיה, אבל למי יש כוח לזה...

GnomeBubble

New member
ועוד משהו

אם אתה מחפש דרכים ללימוד עוד דברים חוץ מדיבור/האזנה: אז אני ממליץ ללמוד דקדוק באופן מסודר (דרך אחד האתרים הטובים לזה באינרנט) ביחד עם הירגאנה וקטקאנה (ששמתי לב שאתה כבר יודע. בשביל הקאנג'י ההמלצה שלי היא, כרגיל, Remembering the Kanji. אם אתה מחפש תוכנות טובות לזה אז יש את Stackz שיש לה אוסף flashcards מיוחד בשביל זה.

למעלה