קורס לימוד זגגות

motixlost2

New member
קורס לימוד זגגות

שלום לכולם.
אני רוצה לפתוח עסק של זגגות יחד עם שותף שמכיר את העסק. עבד כ3 שנים בהתקנות, חיתוך צבע של זכוכיות וכו'. מה שחסר לנו זה הנסיון במדידות ומה להציע ללקוח ברמה יותר טובה.

איך ניתן ללמוד את זה?
האם יש קורסים שמלמדים עיצוב ומדידות ושאר האלמנטים של הזגגות?

אשמח לעזרה.
תודה.
 
העבודה כזגג

בוקר טוב,
עד כמה שידוע לי, אין הכשרה לזגגות, וצריך ללמוד את העבודה דרך הרגליים (או הידיים במקרה הזה).
אבל חייבת לשאול אותך - למה אתה מקים את העסק הזה? מה החיבור שלך לתחום? לא קל היום להקים עסק עצמאי. לא קל להביא לקוחות חדשים שיבטיחו לכם אפשרות למשוך שתי משכורות לאורך זמן. זה עסק שיש בו הוצאות על כלים וחומרי גלם, וכדאי שתיהיה לך בו איזושהי התמחות או ערך מוסף שאתה מביא. נשמע לי שיותר נכון עבורך לעבוד תקופה בתחום כשכיר וללמוד אותו מהשטח. להכיר את הספקים, ללמוד איך עושים את העבודה עצמה בצורה מקצועית ולבנות לעצמך שם כאיש מקצוע.
 

motixlost2

New member
תודה על התגובה. תשובה

השותף (בן דוד שלי) מכיר את התחום מקרוב. כל מה שצריך לדעת בעבודה הזו הוא יודע למעט המדידות.. עבד כ3 שנים בשטח. הוא התערבב עם כל מי שמתעסק בזה.
חוץ מזה יש לנו גם מתקין ומודד שיעבוד איתנו ומתעסק בזה כ20 שנה. הבעיה היא שאנחנו לא רוצים לתת לו ללכת למדידות והצעות המחיר כדי שלא יציע לאחרים עבודה בעצמו בפחות כסף אחרי שאנחנו הבאנו את הלקוחות.
אני אלמד את העסק תוך כדי ואנהל אותו מבחינה כספית, פרסום וכל הפרטים הטכניים.


מה דעתך?
חייב להיות איזשהו קורס שמלמד או לפחות ספרים שאפשר לקרוא... כל דבר רק יעזור.
 
למעלה