קורס כמו בפסח

may55

New member
קורס כמו בפסח

שלום אני רואה כל הזמן את השיחות שלכם ואני מבקשת אם אפשר שאלישע יארגן קורס בקיץ כמו שערכתם בפסח לא רק למתקדמים אלא למתחילים כי אני מקנא בכם תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אומנם אני לא מדברת בשם אלישע, אבל לא נראה לי שאפשר שיהיה שידור חוזר למפגש שהיה, אנו מקווים שהמסורת תהיה שני מפגשים שנתיים, פסח והחופשה הגדולה. תארי לעצמך שכל פעם יצטרכו להיות מפגשים במקביל... אלישע לא יצא מזה.. הוא יצטרך לבלות את חופשותיו במפגשים השונים. מה שאני מציעה לך לעשות, מה שעשו רבים שלא היו במפגש הראשון, -לבקש מאלישע שישלח לך את התקליטור שהכין למפגש, עד כמה שהספקת ללמוד מהצפייה בפעילות שלנו, אין ספק שהוא יענה ברצון. -להיעזר בדפים המפורטים שהועלו כאן מאשה, אסנת ואני -לקפוץ למים ולהתנסות. זה שם המשחק, אז

Elishabb

New member
שלום מאי

תתפלאי - אבל במפגש בפסח כמעט ולא למדנו בפועל, וכי מה ניתן ללמוד כבר ביומים?. עיקר העיסוק היה בלהכין תשתית ללמידה בפורום, וזה מה שקרה עם המשתתפות עצמן וגם אם אלו שלא היו שם. אם תרצי להכנס לעינין, הכנתי חומרי למידה ב"קורס של ליאנה" שקישור אליו נמצא בתג ליין. באתר של ה"מפגש" יש מאגר קבצים, בו מצוים כל החומרים והתוכנות הנידרשות לעינין. וחוץ מזה... יש לך כאן בפורום שפע של מומחים שישמחו לעזור ולענות לך בפרוט על שאלות שתשאלי. וכל מה נשאר זה פשוט להתחיל...זה לא נורא, בסוף מצליחים. במפגש המתוכנן בקיץ לא נחזור על נושאים, אלא נתקדם לנושאים חדשים. שיהייה בהצלחה. אלישע

למעלה