קורס טכני

קורס טכני

תמונה ראשונה מקורס טכני שהח"מ עובר בימים אלה בתמונה על הגב דבלים 12L עם תערובת 36 אחוז ועל החזה פוני 7L עם תערובת 50 אחוז לדקומפרסיה . דיווחים ותמונות נוספות נוספות עם התקדמות הקורס/ יום טוב ורגוע לכולם יוגב

תגיד איציק

איפה אתה עושה את הקורס ? יכול להיות שהמיכלים שלך מחוברים בעזרת מניפולד ? יכול להיות שאתה נושם מהצינור הארוך ? או שהתמונה לא ברורה , אם כן אז אתם בכיוון הנכון . תעשה חיים , ותספר קצת על הקורס , מה למדת ? איך המדריך ? כמה עלה וכו´ . שלומי

צלול

New member
קורס טכני../images/Emo131.gif

איציק, ביום שישי נביא צלם אחר
איפה דריו, דריו ודריו???? נ.ב. הצלחת לראות את הסרט DIR?

אכן כן

המיכלים מחוברים עם מניפולד ואני נושם מהצינור הארוך ככתוב באנציקלופדיה של IANTD .מכיון שלא עושים פרסומת כאן אומר רק כי המועדון בהרצליה שמו מתחיל ב-מ . המדריך אחלה (טוב הוא גם גולש כאן לפעמים אז מה רציתם שאומר) כמה עולה ? לי חינם פרס מתחרות הצילום האחרונה בסוכות (בהזדמנות זו שוב ישר כוח לגור ולספונסרים השונים). מה לומדים ? אני רק בהתחלה אז דיווח מלא יהיה בסיום האם מהנה ? - מאוד מהנה מרחיב אופקים מקצועי באשר לדריו חלק מהם בתמונה המצורפת השאר כניראה לא פוטוגניים המשך יבוא

יפה יפה

דרך אגב , יש באנציקלופדיה מספר מאמרים על קונפיגורציות ציוד צלילה של צוללים ידועי שם , ממליץ לך לקרוא היטב את המאמר של ג´רוד גובלנסקי צירפתי לינק של המאמר המלא ללא הישקושים המיותרים של טום מאונט . מס´ הערות , אם אתה רוצא לשפר קצת את המערכת אז תעביר את הצינור של האינפלטור לוסת הימני ( שממנו יוצר הצינור הארוך ) כיוון שאתה נושם מהצינור הארוך אז אם הצינור נושם כנראה שהברז פתוח והאינפלייטור יעבוד אם תצטרך אותו, בנוסף במיקרה שאתה חודר לאניה טבועה והברז של המיכל שלך מחליק על התיקרה כאשר אתה בתנועה קדימה הברז ישאף להיפתח ( הברז השמאלי ישאף להיסגר ). נחמד לראות ש IANTD ישראל פתוחים למה שקורה בעולם . שלומי

למעלה