קורס טכנאי PC

קורס טכנאי PC

היי כולם,
אני מתשחרר עוד מעט מצה"ל ומחפש לעשות קורס טכנאי מחשבים בירושלים, בכוונה להתחיל לעבוד או להתקדם איכשהו בתחום. יש מה לעשות עם התעודה? יש כיוונים? מאיפה כדאי להתחיל?
Help!

כל עצה והכוונה תתקבל ממש בברכה!

orell

New member
אני ממליץ על חלופה אחרת

כיום התחום החם ביותר בעולם הסיסטם זה לינוקס...

הייתי ממליץ לך לעשות קורס בסיסי בלינוקס ולאט לאט להתקדם משום שהעיצה של אנשי לינוקס איכותי הוא אפסי..

כיום אנשי PC לצערי מרוויחים כלכך מעט שלא שווה לעשות קורס ולשלם כסף..

אם אין לך בכלל בכלל הכירות עם מחשבים תקרא באינטרנט איך עובד המחשב יש לך מלא וידאוים ביוטיוב...

בברכה,

אוראל

Y. Welis

New member
תלוי איזו תעודה. של 'קומפטיה' או MS או אחרות

טכנאות נטו היא לא מקצוע גדול - שכר די מינימאלי (אלא אם תפתח חנות). הכסף האמיתי מצוי בהתמחות בשרתים, אבטחה ומוצרי נישה (לתפקידים ספציפיים) לאירגונים.

כך שכדאי לקחת קורס שמכין אותך לדברים האלה.

orell

New member
כמו שאמר y.welis ורק אני אוסיף

קודם כל תחשוב מה מעניין אותך,

windows או linux
אם מעניין אותך ניקרוסופט תעשה קורס mcse2012 או mcitp כלל פעם משנים לזה את השם אז אל תתפוס אותי במילה מה היום מיקרוסופט עושים מבחינת שם ההסמכה ותכנס לעולם ניהול הרשתות והשרתים...
אם חשקה נפשך בלינוקס תעשה קורס וזה לדעתי עדיף כי אין הרבה מומחי לינוקס.

וכמו שאמר קודמי נטו טכנאי מחשבים לדעתי חבל על המאמץ לקורס יש הכל באינטרנט... איך המחשב עובד איך להחליף זיכרון ואיך הדיסק הקשיח מגיב שמפילים עליו פטיש 5 קילו:)

Y. Welis

New member
האמת שהעתיד של ההסמכות של MS מעורפל

עם המעבר לשירותי ענן, שמחליפים שרתים ושירותים שניתנו על ידם כמו דואר פנימי (אקסצ'יינג') וקבצים. היום אפשר להסתדר באירגון (קטן) גם בלי שרת בכלל (וליצור אם צריך NAS מקומי עם קופסה סבירה, שגם כוללת חיבור מהרשת).

הצורך לתחזק מחלקות IT הולך ונעלם, ואולי זה טוב יותר (לאירגונים; לא למי שלמדו כמובן). ממילא הסיבוך של המערכות לא הועיל - הוא אנטי פרודוקטיבי.

orell

New member
אני עדיין ממליץ על linux

למי שיש כסף וזמן שילך ללמוד ולהתמחות בלינוקס .. אין מתחרים לתותחי לינוקס למיקרוסופט יש שוק רווי
ועל הדרך אם ילמד Python זה יהיה לו פצצה

למעלה