קורס טייס - ירפ"א ב'

monkeyshit

New member
קורס טייס - ירפ"א ב'

שלום, יש לי משקפי ראיה..ורציתי לשאול - מה המספר המקסימלי שאפשר להתקבל איתו לקורס טייס? יש לי ירפ"א ב' בעוד שבוע, ויש לי 2.75, 2.5 ....עם צילינדר 1 בעין ימין. מישהו שמבין יכול להגיד אם יש סיכוי שאתקבל? אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיודעים אם זה אפשרי להתקבל עם מספרים כאלה.. תודה רבה!

snsnsb

New member
תיראה...

היום הייתי בירפא ב'...ולצערי גילו אצלי בעיה בעין שמאל....אנלא יודע כמה זה משמעותי הבעיה שלי אבל אמרו לי לבוא ליום בדיקות נוסף...כמו שכתבתי בהודעה בנפרד..תקרא היא פה בעמוד..והיה איתנו איזה אחד עם משקפיים...היה לו 1.6 ו1.4 שלפי מה שהבנתי זה לא מהוה בעיה...אני חושב שאם הגעת עד עכשיו וידעו שיש לך משקפיים אז זה בסדר מבחינתם...אל תקח אותי במילה אבל אני כמעט בטוח שזה לא אמור להפריע.. שתבין...לי אין משקפיים ועשו לי על זה בעיה...והיה איזה אחד שגילו אצלו מספר..אנלא יודע איך זה הולך אבל בשתי העיניים שלו הראיה הייתה 9\6 9\6 והוא המשיך את המיונים... מקווה שעזרתי איכשהו....ואם בא לך תקרא מה שרשמתי בהודעה שלי...תבין כמה שאני מבואס

ertert15

New member
קשה לי להאמין...

חבר שלי נחשב גבולי בירפ"א יש 1.75..... אבל עכשיו כנראה מעיפים אותו אחרי ירפ":א ב' כי גילו אצלו עודף גלי P בלב

atypique

New member
לא, אתה לא עומד בנתוני סף.

המספר עלה מאז הצו הראשון, כנראה, אם עלית בפוטנציאל איתור...

למעלה