קורס חובשות אני מתגייסת ב-18 באפריל לקורס חובשות ועושה טירונות 02 מישהו יודע כמה זמן נמשכת הטירונות?
מ מעין של הפורום New member 16/1/07 #1 קורס חובשות אני מתגייסת ב-18 באפריל לקורס חובשות ועושה טירונות 02 מישהו יודע כמה זמן נמשכת הטירונות?
כ כולנו חוזרים לשגשג New member 16/1/07 #4 לא נכון ..חודש חברה שלי התגייסה ביולי לחובשת ועשתה טירונות חודש ולא שבועיים...אולי שינו את זה מאז אבל אם לא אז חודש
לא נכון ..חודש חברה שלי התגייסה ביולי לחובשת ועשתה טירונות חודש ולא שבועיים...אולי שינו את זה מאז אבל אם לא אז חודש
• •°• Gil The King •°• New member 16/1/07 #6 אני יודעת את זה לפי... מישהי שתגייסה לחובשות לפני חודש... היה להם טירונות שבועיים... אולי זה משתנה.
כ כולנו חוזרים לשגשג New member 16/1/07 #7 יש מצב כי היא התגייסה בדיוק שהמלחמה התחילה ונראה לי שדחו להם את הקורס בגלל זה והם עשו טירונות חודש...
יש מצב כי היא התגייסה בדיוק שהמלחמה התחילה ונראה לי שדחו להם את הקורס בגלל זה והם עשו טירונות חודש...
S sk8er grrl New member 16/1/07 #5 איך את בטוחה שהטירונות היא 02? יש חובשים שעושים טירונות מקוצרת בצריפין..
מ מKה אפורה New member 16/1/07 #8 גם אני מתגייסת איתך מי אמר לך שאת עושה 02? אנחנו עושות טירונות בצריפין