קורס חובלים אפריל 2003

orenbiro2003

New member
קורס חובלים אפריל 2003

שמי אורן ואני מתחיל את הקורס באפריל ואני אשמח לדעת עם יש עוד אנשים בפורום שמתחילים את הקורס וכמובן אשמח לקבל כל מידע כלשהוא על הקורס. אז צרו קשר בicq 126426567 "שוטי שוטי ספנתי הים כל כך גדול אני אהיה עוד רב חובל כשאהיה גדול"

Niti

New member
חבר לשעבר מתחיל איתך...

אבל הוא לא חלק מהפורום. אולי אתה מכיר אותו, כי הוא אמר לי שהוא שמר על קשר עם כמה מהגיבוש- בלונדיני כזה, רזה....

Stick

New member
יש כאן קהילה ענפה של חובליסטים

במחזור אפריל. אני, עודדנעים, פומי,רועי המקפיץ,נראה ועכשיו אתה. לאיזה מגמה אתה?

פ ו מ י

New member
אתם עם פומי

לא פומי איתכם
מאיזה גיבושים כולכם?

Odednaim

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהלן
אני עודד, גיבוש 29/9 מגמת שייט..

פ ו מ י

New member
אהלן וסהאלן

אני יוני גיבוש שהיה מתישהו במרץ שנה שעברה חובל חורף במקור
מעדיף את המדוזות של הקיץ מהדלקת ריאות של החורף מגמת שייט אגב - שמועות הגיעו לאוזניי שיכול להיות שאת הטירונות (03) נעבור בשיבטה (ביסל"ת) עם מורן וזיק

Odednaim

New member
היי יוני

גם אני מעדיף את הקיץ על החורף גם אני מגמת שייט שהיא כמובן הכי טובה מה עוד אתה יודע על הטירונות. לא סיפרו לנו בגיבוש כלום..לא אמרו לנו אפילו שהיא תהיה 03 . שמעתי את זה מרועי בפורום.

orenbiro2003

New member
אהלן

לא נעים לי לשאול אבל אני רואה שיש פה הרבה אנשים שאנחנו הולכים לבלות הרבה יחד אז יש לי כמה שאלות אולי אתם יודעים כמה חברה אנחנו מתחילים , כמה בנות, ואם יש לכם מושג מה הולך להיות שם.

Odednaim

New member
כמה תשובות

לדעתי מתחילים בסביבות ה 90 (ככה במחזור הקודם בכל אופן). אין בנות - אם זה טוב או לא תחליט אתה.. לא קיבלת את העיתון ששלחו? די הסבירו מה הולך להיות.. לי אישית בסוף הגיבוש לא אמרו כלום. אז אני יודע רק מהעיתון ההוא ומהחבר´ה כאן..

Stick

New member
אחרון למצוף מניאק!

אין בנות בכלל איתנו. המצב לא נעים. אורן, היית בטקס סיום? והיום נפגתי עם עוד מישהו שמתגייס איתנו, קיבינימט יש שם כבר יותר מדי תריאטלתים! צריך להתחיל להתאמן ברצינות!

bazzz

New member
מישהו כאן היה בגיבוש חורף של חובלים

??? לי יש גיבוש עוד פחות מחודש וצריך כמה טיפים הכוונות וכו´ כמו מה להביא איתי? עצות למיניהן לגבי הגיבוש כול עזרה תתקבל בברכה

פ ו מ י

New member
מממ רטוב

אחח, הזיכרונות הקפצה ב3 בלילה האחרון של הגיבוש (כן כן, נשארנו על מדים ועם דיסטנס עד שעתיים לפני ששיחררו אותנו הביתה). בחוץ פאקינג סופת הוריקן, אנחנו עומדים בשלשות. כולם רטובים לגמרי, רועדים, ואז יורדים למצב 2. מה שכן - זה כיף, באמת. עלי המפקד גם התעצבן באיזשהו שלב ביום ים, ומכל הס"ג רק אני הייתי צריך לצאת לשחייה קצרה ולהקיף את הס"ג (מסקנה מתבקשת: קשה לשחות עם מימיות) קור אימים, אבל שטויות - זה חלק מהכיף. מה צריך לקחת... שקיות חימום זה בולשיט, הם נרטבות ומתקשות. עוד זוג נעליים (שתי הזוגות ירטבו סביר להניח) שרוכים!!! לא יהיה זמן להחליף בזמן הגיבוש (לי ולעוד כמה חברה´ נקרעו השרוכים - זה בעייתי) אז לפני הגיבוש שים שרוכים חדשים, תחפש סוג חזק יותר. אולי במקום שרוכים אפשר לקשור עם מיתר (חוט סינטתי כזה שמשתמשים בו בסירות בדר"כ) הרבה הרבה גרביים (גרביים זה טוב) אוכל. טונות של אוכל. אין יותר טוב מלשבת אחרי יום מפרך ולאכול דברים טובים (לא שיש לי תלונות לגבי היוגורטים החמוצים). בהצלחה!

למעלה