קורס המטפלים בשיטת ABA

קורס המטפלים בשיטת ABA

"מרכז שי" פותח שתי כיתות לימוד נוספות של "קורס המטפלים בשיטת ABA"- אחת באזור חיפה בינואר והשניה בתל אביב בפברואר. לפרטים נוספים אנא היכנסו לאתר שלנו: www.shaicenter.co.il. תודה, עופר

מורובר

New member
קורס ABA מומלץ ביותר

קורס מעולה , תרם לי רבות בגלל שאני אמא לילד מהספקטרום, למדתי המון על השיטה, המרצים מאוד מקצועיים ובקורס מושקעים המון משאבים,אני כאמא שאבתי כל פיסת מידע אפשרית כדי שאוכל לדעת ולהתמודד בעתיד עם הצלחה של הפעלת תוכנית ABA ביתית, מומלץ בחום להורים לעשות את הקורס ולדעת כל מה שאפשר על הABA עוד לפני שנכנסים ומפעילים תוכנית ביתית וגם אחרי,הקורס אינטנסיבי ביותר (בניגוד לקורסים שמציעים אלוט ואחרים)ומשלב גם חלק תיאורטי וגם חלק מעשי ולכן הוא מאוד יעיל, מומלץ מאוד גם להורים וגם לאנשי מקצוע. האדם שמפעיל את הקורס(עופר זאבי) הוא אדם מקסים שנכון תמיד לתת ולעזור(גם בלי קשר להרשמה לקורס) ואת הדברים האלו אני כותבת מנסיוני האישי,אשמח לתת פרטים נוספים במסר או בטלפון 050-6660144 גלית

מורובר

New member
קורס איי בי איי

דבר נוסף ששכחתי לציין הוא שבאמת חשוב לדעת למה נכנסים לפני שמפעילים תוכנית ABA ביתית והקורס הזה מעביר ביסודיות את כל הידע הנחוץ להיערכות הטובה ביותר,לי הקורס נתן שקט נפשי וידע רב שנחוץ לי בעבודה ובגישה לבני בחיי היומיום,אני ממליצה מכל הלב.

למעלה