קורס הכנה ללידה

חני11

New member
קורס הכנה ללידה

בוקר טוב, ראשית הציג את עצמי, בת 37, הריון ראשון ע"י תרומת זרע כחד הורית אניבשבוע ה19 שלי להריון ומתלבטת בנושא הרשמה לקורס הכנה ללידה. חלק מההתלבטות הינה מכיון שחלק מהקורס (אני לא יודעת איזה חלק)מדובר על התמודדות זוגית ותמיכה של בן הזוג, דבר שלא רלונטי לי כעת (בלשון המעטה). כמו כן, ידוע לי כי קיימים סיורים בבתי חולים שאליהם אני יכולה להצטרף, בכדי לדעת יותר בנושא, אך אני לא בטוחה שזה מספק. אשמח לקבל תגובות בנושא , בהתאם לנסיונכם האישי.

אין לך חברה או אימא או אחות שיכולה

ללוות אותך לקורס וללידה? זה מומלץ! אני אישית לא עשיתי קורס אבל נפגשתי עם מישהי שחידדה לי ידע שלא היה לי. אני מבינה שאין לך ידע קודם. אם כך המצב, הקורס יכול לעזור במשהו, וכדאי להשתתף. כמובן שיש הבדלים בין הקורסים (טובים יותר או פחות....) ולסיום, ניתן לפעמים למצוא קורסים לנשים בלבד במיוחד בקהילה הדתית (שם גברים אינם נכנסים לחדר הלידה)

אמאפלוס

New member
משהי תכנס אתך ללידה נכון?! אמא,

אחות חברה, שכנה, משהי. איתה כדאי לך ללכת.

Ani22

New member
קורס הכנה ללידה

אני התחלתי בקורס באיכילוב ובאמצע השיעור הראשון עזבתי. זה פשוט לא התאים לי. אחר כך הלכתי לקורס מזורז (שני ימי שישי) בדיאדה שהיה לא רע. עדיין להיות לבד לא היה פשוט. אני יודעת שיש מקום ברמת השרון לנשים בלבד (לא דתיות בהכרח) אך אני לא זוכרת את שמו. כמו כן יש אפשרות לקחת הדרכה פרטית. במיוחד אם את לוקחת דולה (מאוד מאוד מומלץ). הדולה שלי הייתה מדהימה וליוותה אותי בחודשיים האחרונים. בזכותה לא הרגשתי לבד. בהצלחה

פ ל ו ס י

New member
אולי דולה?

דולה היא "מלווה ללידה מוסמכת" הכוונה לאישה שעברה הכשרה ללווי היולדת (זהו מקצוע) בחדר הלידה - בהגשת תמיכה של אישה לאישה. (היא לא משמשת בתור מילדת אלא בתור תומכת) ישנן דולות אשר נותנות מעיין הכנה ללידה פרטית כחלק מן העסקה. שמעתי על נשים רבות שנעזרו בדולות והחוויה שלהן היתה ייחודית ומספקת מאוד.

למעלה