קורס הומאופתיה

קורס הומאופתיה

שלום לחברי הפורום, אני מעוניינת ללמוד הומאופתיה במסגרת קורס (שנתי), ולא במסגרת ארבע שנתית. קורס שיתן לי הסמכה ואפשרות לטפל בתחום. יש לי רקע מסוים- קורס בפרחי באך ושנה של צמחי מרפא (כולל רפואה מערבית וכו'). האם ידוע לכם על מקום המעביר קורס כזה? האם שמעתם על קורס מומלץ מעין זה? חיפוש ברשת העלה קורס שנתי של 10 מפגשים ב"מכון הישראלי להומאופתיה" בהנהלת שמואל שלו, שגם מעביר את הקורס עם מלכי רוזן וינאי לב-אור. האם השמות מוכרים בתחום? האם המכון מוכר? מובן שאם ההתייחסות לנושא חורגת מהגבולות המקובלים בפורום אשמח לתגובות במסר. תודה מראש וערב טוב!

הומאופתיה לומדים 4 שנים

כדי לקבל תעודה ואח"כ לומדים עוד כמה שנים בשביל להיות הומאופת טוב..... אין קורס של שנה בנושא הזה. הקשר בין הומאופתיה לפרחי באך ולצמחי מרפא הוא קלוש ביותר כ שזה לא מהווה שיקול לגבי משך ההכשרה. הקורס שראית ברשת הוא קורס להומאופתים . (אמרתי שאף פעם לא גומרים) יכול להיות שאת מתכוונת להומוטוקסיקולוגיה אז תחפשי ברשת את המילה הזאת ואולי תמצאי משהו. כל טוב עירית

לאה103

New member
קורס טיפול במגע

שלום, אני עובדת כרגע כשכירה ומחפשת קורס בתחום הטיפול במגע שיכול להשתלב עם עבודתי. אשמח לקבל עצות/המלצות בנושא. תודה רבה, לאה.

0 אור 0

New member
יש המון שיטות של טיפול במגע

אם חשבת על עיסוי אז בדרך כלל כדאי להתחיל בקורס עיסוי בסיסי (שבדי / הוליסטי) ומשם כבר תראי לאן את רוצה להמשיך

MeirShilon

New member
קורס טיפול במגע ובתנועה

אני למדתי במכללת ספלטר שיטה מדהימה שמשלבת אבחון וטיפול במגע ובתנועה. מומלץ ביותר. כנסי לאתר או לפייסבוק (שיטת ספלטר) לפרטים. בהצלחה, מאיר.

תודה על תשובתך

לא התכוונתי לרמוז שיש קשר בין הדברים, רק לומר שאני לא ממש ממש בראשית הדרך (המינוח המקובל הוא "הקהל הרחב"), אלא מעט יותר. לא התכוונתי כלל להומוטוקוסיקולוגיה, אלא תהיתי האם בהומאופתיה, כמו בתחומים אחרים, ייתכן לימוד הדרגתי או מתעמק והולך, המאפשר לקבל הכשרה באמצעותה ניתן לטפל גם אחרי זמן קצר מארבע שנים, הגם שהיא שטחית יותר. תשובתך נתנה מענה לשאלתי, ותודה.

מצטערת לאכזב

אולי שווה לך להכנס לנושא לאט לאט דרך קורסים שניתנים בבתי הספר מתוך חשיבה לטווח ארוך. עירית

למעלה