קורס הדרכה

I H T K

New member
קורס הדרכה

אתם חבורה של בנים (וגם בנות) ילדותיים, מטומטמים, יצורים. מתי תתבגרו? נמאס כבר. אתם הורסים את הפורום הזה. עוד כמה חודשים אתם אמורים להדריך חניכים- אתם חושבים שרן בר שלום יכול להדריך קבוצה??? אתם חושבים ששאר החברה שמכם יכולים להדריך קבוצה????????? לכו תתבגרו. מאחת שאכפת לה! אני ש ו נ א ת את הקורס !

jiizel

New member
לכולם...(כולל ניר)

יפרח 2008 זה ניר תילא כהן והוא כל היום בפורום של תל"ם אפילו שהוא לא בתל"ם כי אין לו חיים!!!!!!!

יפרח 2007

New member
רן זה לא אני יפרח 2008

אני זה: יפרח 2003 יפרח 2007 מוטי 2003[ מישהו מתחזה!

תגובה:

יש לי כמה דברים להגיד: א. מי שכתב את זה, את/ה כנראה לא מכירים לא את הקורס ולא את האנשים שנמצאים בו, כי בשיא הרצינות, הם אנשים טובים אחד אחד, וזה מאוד קל לבוא ולהגיד בעילום שם כל מיני דברים. ב. כן, אני מאוד חושבת שרן, או כל אחד אחר יכול להדריך, ולהדריך טוב. ג. רן, כמה שאני אוהבת אותך, אין לך מה להגיב ככה, כי אם אתה מגיב ככה אף אחד לא יתייחס לזה ברצינות. ד. כנראה שמאוד משעמם לכם , אם אתם יושבים ומשקיעים זמן על הודעות כאלה. תודה, ויום טוב. " ונתת שלום בארץ, ושמחת עולם ליושביה"...

jiizel

New member
סליחה....

סיגל את צודקת אולי אני באמת צריך להפסיק עם כל השטויות האלה ואני מצטער אם פגעתי במישהו בפורום... מיכל לא התכוונתי לרדת עלייך בדברים שכתבתי עלייך... ו i h t k אם פגעתי בך בדרך כל שהי אז לא היתכוונתי... ואוליי באמת לא מגיע לי להיות מדריך...

אם מישהו חושב משהו על הקורס

ויש לו הערות שיגיד לי את זה בפנים ולא ישתפן מאחרי שם חסוי... זה רק מראה שמי שאומר משהו בצורה כזו מפחד מהתגובה!!!! ולפי דעתי רן מסוגל להדריך קבוצה ולהיות אפילו אחד המדריכים הטובים ואם מישהו חושב אחרת ממני שיגיד את זה בצורה שאני אדע מי זה!!! ברור?!

I H T K

New member
בבקשה... עוד הוכחה...

קורס הדרכה 2003 - הכישלון הגדול ביותר של נוער תל"ם. לעולם לא תדעו מי אני.....!!!!!!!!!

MC J

New member
אני יודע מי אתה... זה די ברור...

לקורס: תפסיקו לרדת לרמה שלו ולהיות ילדותיים. פשוט תתעלמו ממנו. שבת כשר לכולנו...

jiizel

New member
גוזלן

אתה צודק!!!!!!!!!! וואי אתה כל כך צודק וואו איזה כיף!!!!!!!!! סתם אתה צודק...

מטומטמת

לכי לעזאזל.. מי את חושבת שאת..? ומה את לוקחת יוזמה ויורדת על רן?!? מי את חושבת שאת?! סתם ילדה עלובה, סתומה ויצורה. את באמת חושבת שאת יכולה לרדת על חניך...? פחדנית מסריחה, אם כבר לקחת את הצעד, וביקשת להקים פה מהומה, לפחות על תסתתרי מאחורי שם בדוי, יא יצורה אוכלת בתחת:) את סתם מתוסכלת, ואת לא מעליבה פה אף אחד, אז את מוזמנת להפסיק עם מה שאת עושה, כי את לא תורמת לאף אחד פה, ואם הכוונה שלך בפורום זה להעליב (בלא הצלחה), להראות כמה את מטומטת, תחסכי זמן ותעופי כמו שהגעת. אה, ואימא שלך ילדותית יא פוסטמה.

אני מסכימה עם שיר!

ל I H T K: אמרת את מה שרצית להגיד, אז מספיק! הבנו שאת לא אוהבת את הקורס, ואף אחד לא מכריח אותך לאהוב אותנו, אבל את צריכה להפסיק עם הירידות. מצידי את יכולה לשנוא אותנו אני רק מבקשת שתשמרי את הדעות שלך לעצמך ולא תשתפי את כל הפורום בבעיות שלך עם הקורס. ווואאאי!!! שנה הבאה נדריך ביחד, יהיה כיף, לא? באהבה, שני נב רן הולך להיות מדריך מ-ד-ה-י-ם!! אם זה מה שאת באמת חושבת עליו כנראה שאת לא מכירה אותו כל כך טוב... ורק שתדעי רן בחיים לא היה מתחיל לרדת על חניכים שלו ככה, אז כנראה שהוא יהיה מדריך הרבה יותר טוב ממך!

edon

New member
אני נגד ירידות על הקורס אבל על רן זה בסדר

סתם L O L נב adamskyמשתלט על הפורום!!!!!!!!!!!!!!!! לכל המעונינים העורב צודק בחצות

למעלה