קורס דייב מאסטר

idan207

New member
קורס דייב מאסטר

מישהו יודע מה המחירים הסבירים לקורס שכזה, הכולל גם חילוץ, עזרה ראשונה, ספרים, רישום... בקיצור הכל. אנא אל תציעו לי הצעות של מועדונים, אלא רק מחירים סבירים. בנוסף אני רוצה ללכת לקורס של פאדי. יצויין שצללתי כ60 צלילות (+20 לא רשומות), עד שלושים מטרים, כך שזו לא אמורה להיות בעיה... בתודה, עידן

סילבסטר

New member
המחירים די דומים

משהו בין 500 ל 600 $ כמובן זה לאחר מיקוח ביררתי במספר מועדונים באילת הסכום ההתחלתי היה 800-700 $ בקיצור זו תקופה טובה לעבור קורס ,כל קורס ואל תיקח את המחיר הראשון שתקבל בהצלחה

mto

New member
קורס עזרה ו...

יש לך אולי מושג כמה עולה לעשות את הקורס עזרה וחילוץ \ הצלה בנפרד והאם אפשר לעשות אותו מתחת לגיל 18 ? תודה

Top Gun

New member
תשובה

הוא עולה בערך 800 ש"ח בלי הנחה. אפשר לעשות אותו מתחת לגיל 18.

אילוניק

New member
עידן

ואם נציע מחיר סביר לא של מועדון הרי תצטרך בכל מקרה לעשות את הקורס דרך מועדון לא אז מה זה משנה מה אנו נציע תעשה סקר שווקים באיזור הגיאוגרפי בו אתה רוצה לעשות קורס ותבחר את הטוב לך הצעה קורס כזה לדעתי לא בוחרים בגלל המחיר אלה בגלל רמת מועדון ואיכות המדריך המעביר את הקורס אילוניק היפה IHB

idan207

New member
אל דאגה!../images/Emo150.gif

אני לא מתכוון להתפשר על איכות הקורס וההדרכה. פשוט רציתי לדעת פחות או יותר למה לצפות לפני שאני מתחיל לעשות סקר שוק....

ובכל זאת ...

שאלת על המחיר .... השאלה עד כמה אתה מוכן להיתפשר . בהשואה בין מחיר לאיכות עד כמה האיכות חשובה לך ? אתה מדבר על קורס עזרה ראשונה והצלה , שים לב למושגים , עזרה ראשונה !והצלה ! ובנוסף מוביל קבוצות ,שכח מהמחיר תתמקד באיכות ידידי , ההבדל במחירים הוא בסך הכל של כמה מאות שקלים ( אומנם באחוזים זה יוצא הרבה אבל בכיס זה פחות מורגש ) ההבדל באיכות ההדרכה .... לזה אין מחיר ואת זה תבין כשיהיו לך קצת יותר צלילות והמחיר הטוב שקיבלת ישכח . לא שאלת על רמת הדרכה או מדריך מומלץ אז אני לא אומר את דעתי , אם אתה מספיק זמן בפורום אתה כבר צריך לדעת אצל מי כדאי לעשות את הקורס . שלומי You live for yourself. You dive for yourself. Make wise choices as you make them for yourself. Hear all sides of the arguments and their reasons. Separate the voice of sense from the noise of the crowds. What you choose to do and the way you dive is up to you. There is nothing down there worth dying for...

ניב ד

New member
גם המחיר חשוב ושלא יעבדו עליך...

אילוניק הנכבד וגם שלומי, אתם משקיעים הרבה כסף בצלילה וברוך השם הפרוטה, ואף יותר ממנה מצויות בכיסכם ובמאזנכם (ואינשאללה על כולנו - טפו טפו טפו). יש אנשים שהכמה מאות שקלים האלה מאד חשובים בשבילם, והמנטרה הזו של לא להתחשב במחיר ממש לא מקובלת עלי. נכון שמה שזול מדי בדרך כלל יהיה גם באיכות גרועה (וזול עולה ביוקר) אבל המחיר בפירוש הוא שיקול כאן, כמו גם ברכישת ציוד צלילה. מה לעשות. אז בהחלט חשוב ומומלץ לא להתפשר על איכות ו/או מועדון/מדריך מומלץ, אבל גם בין המומלצים והטובים עשויים להיות הבדלי מחיר משמעותיים ואם למישהו לאו דוקא יש יותר מדי כסף - לקחת את זה בחשבון. זו לא בושה.

idan207

New member
שמעו...

עשיתם ממני כבר מקבץ נדבות... למזלי אני עדיין לא הגעתי למצב כזה, ואם הייתי במצב כזה לא הייתי הולך ללמוד את הדייב מאסטר. דבר ראשון מבחינתי (מאז שהתחלתי לצלול לפני כ6 שנים) הבטיחות היא מעל לכל. עם כל האתגרים וההרפתקאות שיש בצלילה אני לא אעשה שטויות שיסכנו אותי (או את בן הזוג), למרות שלפעמים יש דברים קורצים שיעשו אותם. דבר שני בקשר לבן זוג. אני תמיד צולל עם אדם שאני מכיר בצורה טובה ביותר, ואני מכיר את רמת הצלילה שלו ויודע מתי הוא יכול לסמוך עלי ומתי אני יכול לסמוך עליו. בן הזוג מן הסתם הוא ברוב המקרים חבר או קרוב משפחה, או במקרים נדירים (ביותר) מישהו שפגשתי במועדון הצלילה, וקיבלתי את הערכת הצוות המיקצועי של המועדון (איתם אני בקשרים טובים), במקרה ואין הערכה או שהיא לא מספקת אני פשוט לא צולל (איתו/ה, או בכלל). דבר שלישי בנוסף לאיכות המדריכים, צריך עדיין להתחשב בכסף. מכיוון שאני לא בקיא בנושא המחירים פרסמתי את ההודעה הזאת ע"מ שאני אדע את גובה המחיר של הקורס פחות או יותר. טפו טפו טפו עדיין לא עשיתי תאונות צלילה, לא חרגתי ממגבלות העומק שהצבתי לעצמי (גם אם זה 10 מטרים), לא חרגתי ממגבלות הזמן וממגבלות הבטיחות. וזאת בזכות כך שהבטיחות היא הדבר הראשון שעומד לנגד עיני, וכמובן לאחר מכן יש ים זמן להנות מהצלילה. מקווה שהבהרתי את עצמי יותר טוב ושלא תכנסו לספקולציות שוליות... עידן

אילוניק

New member
ניב אני חושב

שלא הבנת אותי נכון מחיר של קורס כזה לא יכול להיות בהבדלים של מאות שקלים והכוונה למאות במקרה הזה 500-700 שח כי זה יבוא על חשבון רמה וחומר נלמד בקורס אבל אם קורס יקר ב200 שח ממקום אחר אבל ביקר יש מדריך טוב וממולץ אני אישית מעדיף את המועדון והמדריך היקרים יותר אילוניק היפה IHB

למעלה