קורס דיבוב

מי נרשם השנה לקורס בנ.ל.ס?

אני אולי אירשם אז אני מאוד אשמח להכיר אתכם...

actress

New member
שמעתי שלא ממש מומלץ כי

מדובר במשהו שגם לא מבטיח עבודה בסופו של דבר, פעם בשבוע למשך חצי שעה, חבל על הכסף.

sיגי

New member
נהפוך הוא- מומלץ מאוד!!!!!

נכון שזה יקר ונכון שלא מובטחת עבודה אבל תראה כמה חבר'ה כבר מדבבים מכאן שעדין עושים קורס! נכון שאולי הם לא רכשו מקצוע לחיים אבל זו חוויה מדהימה ואם יוצא לדבב פה ושם זה אחלה, גם מדבבים מקצועיים לא כל היום מדבבים, יש להם גם מקורות פרנסה אחרים (שבדרך כלל קשורים לתאטרון או למקצועות הבמה) והקורס לא חצי שעה זה הרבה יותר יותר והצוות ממש מעולה. אם יש יכולת וזה חלום- שווה כל שקל.

אוקיקי

New member
אז מה את מציעה?

שאני אוותר על עניין הדיבוב?!? זאת הדרך הכי הגיונית בשבילי כרגע כדי להגיע לתחום.

ellapr41

New member
אוריקי!

בואי ונהיה יחד!!!!! את חוסכת כבר שנתיים יש לך מלא כסף! (כולה 2730! כסף צומח על ה
ים- המצאתי ביטוי חדש רק כי אין אייקון של עץ.. בושה על תפוז!) בואי בואי בואי בואי!!!!!!!! ב2 לספטמבר את מתקשרת לנלס ולא אכפת לי מה!!! ברור?

SpiderPigi

New member
אחמ..

גמאני חוסכת כסף!! אבל עד שיהיה לי כסף לקורס..הוו..זה יהיה בעוד שנה :((

אוקיקי

New member
XD

אמ..אבל אין לי מלא כסף! נראה לך שאני סתם לא הולכת לקורס כי לא בא לי?!? כן, אולי אני אתקשר לנ.ל.ס ואשאל אותם: "היי! אולי במקרה אתם יכולים לעשות לי הנחה על הקורס דיבוב? ככה בקטנה, איזה 1000 שקל..אני חוסכת כבר שנתיים!" אבל תודה על העידוד ;P

קורס דיבוב

שלום רב לכם אני ואחי רוצים ללהרשם לקורס דיבוב. רצינו לראות מידע באתר של נלס אבל אחי לא מצא...( אם יש למישהוא את הכתובת אזז תודה...) אם יש כאן חבר מהצוות של אולפני נלס שיכול לתת לנו מידע, נשמח... וגם האם יש משהוא שמשתתף בקורס או ישתתף שגר באיזור נתניה כך שנוכל לעשות הסעות...( למה רמת השרון זה דיי רחוק... וגם אנחנו משפחה מאוד עסוקה...)? מדובר בשני ילדים בני 12-13 נשמח נשמח נשמח מאוד לקבל מידע רותם ורועי

תוכלו להתקשר לאולפנים עצמם../images/Emo48.gif

אני לא יודעת אם מותר לפרסם כאן טלפונים אז תוכל להיכנס לאתר, בטח כתוב שם הטלפון או דרכים אחרות ליצירית קשר. ויש גם את אולפני ג'פטו, כנ"ל. הבצלחה!

ellapr41

New member
אני!!!

אבל אתה יודע שלא כל אחד יכול להרשם כה? אתם צריכים להתקבל.. תתקשר עוד השבוע כי אני חושבת שמייקי קובעת אודישינים עכשיו כי היא אמרה שהקרוס נפתח אחרי ראששנה..

אז לסיכום

תודה. 1. האם אפשר טלפון שלהם? 2.האם אפשר את האתר שלהם? 3. האם יש מישהוא מאיזור נתניה שמוכן להתחלק בהסעות?!?

למעלה