קורס דחוי... חחח

foxi943

New member
קורס דחוי... חחח

שאלה לכל אלה שכבר עברו קורסים ואולי מכירים גם את טליה ברקאי טוב... מה לעשות כשעברו כמה חודשים מאז שעברתי את האודישן, אבל עוד לא מצאו קורס!!!! אני חושב להתקשר ולברר אם יש קורסים שעומדים להיפתח ואפשר להצטרף אליהם, באילו שעות הם ואם זה גם לא יילך... יש למישהו מושג איך לזרז את התהליך של "מציאת האנשים שעברו אודישן ויכולים להצטרףף לקורס בשעות שאני יכול"?? חחח

barak97

New member
גם אצלי זה היה ככה

יש מינימום מסוים של אנשים כדי לפתוח קורס דיבוב.. אני חיכיתי שנה כמעט עד שנפתח הקורס שלי... אין הרבה מה לעשות. זה לא שהאולפן פותח קורסים מאחורי הגב שלך - האינטרס שלהם הוא לא לדחות את הקורס סתם ככה (הרי זו הכנסה בשבילם)... אתה יכול לשקול לעבור קורס פרטי

foxi943

New member
כן, אבל יש קורסים פרטיים באיזור הרצליה?

ואני גם לא יודע איך אחרי קורס פרטי להתחיל לעבוד בדיבוב ולהשיג עבודות, כי אם אני עושה קורס באולפן, הם גם יכירו אותי ואת הקול שלי ולי יהיה אחר כך גם יותר קל ונוח לעבוד באולפן מוכר. אז אני צריך לראות את שני הצדדים, אם מישהו יכול לעזור...

Miss dub

New member
קורס פרטי זה באותו האולפן

קורס רגיל זה עם עוד אנשים (עד 6) וקורס פרטי הוא כמו שיעור פרטי. אתה והבמאי/ת לבד. תשקול אם אתה מוכן לחכות כי באמת אין לאולפן אינטרס אם עברת את האודישן לא להכניס אותך. זה או לחכות או לבקש פרטי.

foxi943

New member
פרטי עולה יותר?

כי אני דיי תלוי במישהו אחר בעניין של הכסף...

barak97

New member
נסה לדבר עם האולפן

שאל האם יש עוד אנשים שמחכים לקורס או שאתה היחיד. שאל את כל השאלות שיש לך על קורס פרטי - אני בטוח שהם ישמחו לתת לך את הפרטים

למעלה