קורס גרפיקה?

Giluts

New member
קורס גרפיקה?

אני רוצה להתחיל קורס גרפיקה ממוחשבת ותלת מימד ב"סיון". מישהו יודע אם הוא באמת שווה משהו? או שזה סתם ביזבוז כסף?

Prophet

New member
קורס מאוד טוב !!!

אני אישית רק ילד ולא בגיל המתאים לזה, אבל אח שלי היה והוא צבר ידע לא קטן במשך שנה אחת
הקורס מיועד יותר למתחילים בקורס הגרפיקה. הקורס כולל ספרי+חוברות לימוד יעילות, דמו תוכנות של אדובי ומרקרומדיה ועוד תוכנות שאני לא מכיר אותם... את אח שלי דווקא לימדו בכלל לא קצת! והוא צבר הרבה ידע וניסיון... אבל אם אתה טוב בגרםיקה אני לא ממליץ על קורסים של סיוון
הקורסים האלה יותר למתחילים

Giluts

New member
וואלה?

אני לא יודע כלום בגרפיקה חוץ מפוטושופ (לימדתי את עצמי). אחרי קורס כזה אני יכול לעבוד בזה או שזה רק בסיס? אחיך עובד בזה?

Prophet

New member
אחי לא עובד בזה..../images/Emo107.gif

זה רק בסיס
יכול להיות (אני לא בטוח) שיש קורסים כאלה גם למתקדמים ודרך זה תהיה ממש מצויין בתוכנה ואני מאמין שתמצא גם עבודה בתחום

kochavit

New member
אני ממליצה ללמוד במוסד גבוה לעיצוב

לפי נסיוני וידיעתי בתחום (כמה שנים טובות) אם יש לך אפשרות קח את עצמך ותלמד עיצוב וגרפיקה כתורה אחת. כי אם אתה לומד רק קורס של גרפיקה ממוחשבת אתה מקבל אך ורק ידע בתוכנות ואם תחפש עבודה יהיה לך סיווג נמוך מאד של ביצועיסט מתחיל - ובלי ללמוד עיצוב לא תוכל להפוך מביצועיסט למעצב.....לדעתי האישית...חבל!

kochavit

New member
....כן

אני עצמי למדתי בסיון קורס עיצוב אתרים והייתי מאד אופטימית אחרי שסיימתי, ואז נודע לי שאני בעצם לא יודעת כלום, ושילמתי שם הרבה מאד כסף

Giluts

New member
כי זה בטח היה קורס בסיסי וקצר

הקורס שאני מדבר עלי הוא 10 חודשים. הנה מה שכתוב עליו, כנסי ותגידי לי מה את חושבת.

kochavit

New member
מצטערת..אותי זה לא משכנע

הרמה של סיון נמוכה וחבל גם על הכסף וגם על 10 חודשים

למעלה