קורס גרפולוגיה

kraveh

New member
קורס גרפולוגיה

שלום כולם. רציתי לעדכן אתכם שנפתח במאי קורס גרפולוגיה חדש במתכונת מעט מורחבת מפעם שעברה. מי שמתעניין מוזמן לכתוב לי לפרטים נוספים! קרן רווה גרפולוגית מוסמכת

הי קרן, קצת באיחור אבל חג שמח.

קודם כל שיהיה בהצלחה ונשמח לבוא לבקר. וקצת יותר ברצינות, במה שונה מתכונת הקורס הנוכחי מהקודם ? יהיה מעניין אם תפרטי קצת לטובת מי ש "שינוי מתכונת" לא אומר לו הרבה.

kraveh

New member
הנה הפרטים שביקשת

חג שמח וטוב שעבר כבר, תודה רבה... הקורס הוא עדיין בן 12 פגישות, למתחילים ולמתעניינים, ובכל פגישה דנים לעומק בסוגייה אחרת של הכתב, למשל תנועה, צורה, לחץ, אירגון, מהירות, קישוריות, בדיקת מהימנות ויושר, חתימות ועוד. הפעם כל פגישה היא בת 3 שעות (!) וכך יש הזדמנות ליותר התעמקות וגם בדיקת תירגול אישי. אני מקפידה הפעם על קבוצה קטנה, לא יותר מעשרה אנשים, וכך יהיה לכל תלמיד הזדמנות להתקדם באופן הטוב ביותר עבורו. גם הפעם השיטה היא של האקדמיה הבריטית והצרפתית לגרפולוגיה, תפיסת הכתב כמכלול. גם למי שמתעניין בגרפולוגיה כתחביב וגם למי שימשיך אחר כך בקורס מתקדמים זה בסיס מצויין. מה דעתך?

rosilio1

New member
רציתי לדעת פרטים נוספים לגבי הקורס

קרן, שלום! השאלות שלי הם : איפה יתקיים הקורס ? מה העלות? ובאיזה שעות ? ואני לומדת גרפולוגיה כבר הרבה זמן באופן חובבני הרבה ספרים , אימונים וכו.. האם את ממליצה לי קורס ברמה הזאת או ברמה גבוהה יותר? תודה מראש (רוזיליו)

kraveh

New member
הי ליטל

הקורס מתקיים במושב עין שריד, זה באזור של אבן יהודה, כ - 15 דקות מרעננה. הקורס עולה 1550 ש"ח, ואפשר לחלק עד 4 תשלומים בצ'קים או אשראי לפי נוחותך. זה יהיה בערב בשעה 20:30. ממליצה לך להתחיל מקורס מתחילים כי אני חושבת שידע מוקדם מספרים יכול לסייע לך להבין יותר מהר, אך כאן זה בגישה של מכלול הכתב, בלי התעכבות יתר על פרטים קטנטנים כגון השפיץ הקטן של הל' וכדומה. זה יותר מאוחר. כך שהייתרון בקורס הזה שבסיומו, עקב השיטה, את יכולה כבר לכתוב חיבור קצר על הכותב ולהבין את הקווים המרכזיים באישיותו באופן יעיל מאד. כמובן שהתירגול הקבוצתי הוא חשוב מאד. גם אני בזמנו קראתי ספרים בגרפולוגיה לפני שהתחלתי את הקורס הראשון שלי, ואני מברכת על כך שלא התחלתי מיד ממתקדמים, כיוון שהבסיס והיסודות הם חשובים וכדאי שיהיו חזקים ויציבים.. בכלל.. קיצורי דרך לא כל כך עובדים לצערנו..

kraveh

New member
אפרופו שיחות שהיו לנו כבר

אתמול התקשר אלי מישהו לא צעיר, נשמע יותר מ-70, ואמר שהוא רוצה לעשות קורס בגרפולוגיה כי הוא מבין (נחש איך..) שהוא יוכל לחיות יותר שנים אם הוא ילמד גרפולוגיה, שיש לזה כוחות משמרים. קטעים..

למעלה