קורס ברמנים

YaronCNK

New member
קורס ברמנים

שלום אנשים...רציתי לשאול אותכם שאלה עקרונית. לדעתכם הקורסי ברמנים שעושים במקומות כמו "בר-מאסטר" "בר-טנדר" וכאלה...באמת שווים משהו? עוזרים משהו? כי שמעתי הרבה שמועות שמזבלים לך במוח ולא יוצא מזה כלום ואני בדילמה אם ללכת למשהו כזה או לא...אני חייל שמשרת קל"ב ומעניין אותי לדעת עד כמה העניין אפקטיבי כי עוד נשארה לי תקופה מכובדת לשרת ואני לא רוצה להגיע למצב שכל הקורס הזה ייעשה שווה לתחת בסוף...

D r a m b u i e

New member
זו חוויה אדירה

אם יש לך את הכסף, זה עניין אחר. אבל זו חוויה, זה מעשיר, וזו בהחלט דרך להתחיל ללמוד את עולם האלכוהול בצורה מסודרת.

D r a m b u i e

New member
כל אחד אוהב את המקום שבו הוא עשה

אני עשיתי בבארמסטר, עם אלכוהול אמיתי ונהניתי. אבל אני לא חושב ששמעתי מישהו שלא נהנה, בכל בית ספר שהוא.

תלוי ...

בעיקרון זה בין 12 ל- 18 מפגשים, תלוי איזה קורס (בסיסי/מורחב), כמה פעמים בשבוע וכו'. אתה יכול להכנס לאתרים שלהם ולקבל את כל האינפורמציה שאתה צריך: ברטנדר, זמן אמיתי. בכל המקומות הקורס כיפי, יש מוזיקה, חבר'ה צעירים ו..אלכוהול... האווירה כמו בפאב וסביר להניח שתכנס חזק לעניין האלכוהול במשך ואחרי הקורס. אני לא מכירה מישהו אחד שלא התחיל להתעניין במשקאות/קוקטיילים/ וכד'. מבטיחה לך שכבר אחרי השיעור הראשון/שני תתחיל לצאת לפאבים ולבחון את הכל בצורה אחרת: תזמין משקאות שבחיים לא שתית לפני, תסתכל איך הברמן מתנהג, תבחן את כל סוגי הבקבוקים שעל המדפים ותנסה להזכר לאיזה קבוצה הם שייכים.. זה מגניב ונחמד, וגם כל החברים שלך פתאום תופסים ממך כאילו אתה איזה מומחה ומבקשים שתמליץ להם מה לשתות.. וכמובן- אתה מקבל תעודה איתה אתה יכול לעבוד- שזה אחלה אם יש לך אישור עבודה מהצבא- בסופשי"ם וערבים, ולהרוויח קצת מהצד.

למעלה