קורס ברמנים

thenewone

New member
קורס ברמנים

מי שמע, מי יודע? איפה, מתי, כמה? כמה עולה?? המלצות?? (באיזור המרכז ו/או ירושלים).

MEIMIS

New member
ת"א...בית ספר לברמנים ברטנדר

פתח סניף חדש... יש גם את זמן אמיתי למרות שהם לא משו :) סתאם סתאם כל אחד ימליץ לך על הקורס שלו... כי לכולם היה כיף וחווייתי..

thenewone

New member
יש למישהו

מושג על איזה מחירים אנחנו מדברים פה?? כמה זמן??

MEIMIS

New member
זה פלוס מינוס 3000 שקל...

אתה יכול להתקשר לאחד מבתי הספר לכל בית ספר אם אני לא טועה יש מתכונת של ימי שישי ומתכונת שבועית זה בערך יוצא חודשיים חודש וחצי

thenewone

New member
יש באמת

הרבה עבודה בתחום? גם בימים הדפוקים האלה?? מישהו עשה באיזה ביה"ס ויכול להמליץ עליו? יש משהו באיזור הרצליה?

MEIMIS

New member
סע לת"א....

קודם תעשה בשביל הידע אחרי זה בשביל העבודה אין הרבה עבודה לצערנו בימים האלה

Crazy_Bitch

New member
אני עשיתי בהרצליה...

בר-מאסטר, במלון תדמור... 1700-703-702 עלה לי 2000 בערך, אבל אני לא יודעת כמה זה עכשיו... בכל מקרה, הקורס הוא חוויה. אגב, אם אתה הולך בסוף, תגיד לי!

thenewone

New member
תודה רבה על כל העזרה!

אני שוקל ברצינות ללכת. אח שלי רוצה לבוא והוא בחור צעיר, בן קצת פחות משמונה עשרה. יש עם זה איזו בעיה?? בכל אופן המון תודה!

MEIMIS

New member
אני מניח שבברטנדר...

לא יתנו לו לעשות.. כי אני רציתי לפני 18 ולא נתנו לי.. אמרו לי לחכות קצת או שהוא יכול לעשות הסכם איתם ויהיה מותר לו למזוג רק מים מאחורי הבר(כי אסור לו להגיש) ולא לשתות פשוט

Crazy_Bitch

New member
תלוי איפה...

אני לא יודעת בדיוק להגיד לך, אבל אני לא עשיתי בגיל 18... אפילו לא קרוב, למען האמת.

thenewone

New member
גם אני

לא קרוב לגיל הזה, אבל אח שלי כן ועוד מהצד של ה - 17, בכל אופן אנחנו מבררים את העניין, אם תהיה לי תשובה אשים אותה פה בשימחה.

למעלה