קורס ברונטיקה 1

LOVECUM

New member
קורס ברונטיקה 1

הדבר הראשון, המידי, הכמעט אוטומטי שעשיתי כשנכסתי לכיתה שבה התקיים הקורס, היה להעביר מבט על הנוכחים. בעיקר הנוכחות.. כולנו מכירים את זה, נכנסים לחדר, ו20 זוגות עינים ננעצות בך לפחות כאילו היית המושיע בכבודו.. נסרק בעיני הרנטגן, נטול לחלוטין לשיפוטם של 20 האנשים שמסתתרים מאחורי העינים, בלי שתוכל לעשות ולו משהו. התישבתי. לא משו, חשבתי לעצמי, אולי זאתי ממול עם המחשוף...? לאא.. ממשיך להרהר.. יהיה משעמם, אני מסכם. מצד שני, אולי בלי המתח המיני אני אלמד משו באמת מכל הקורס הזה ואולי יקבל קידום במשרד. מתחילים. מרצה אפור נכנס בצעדים עייפים. שלום לכולם, אני אלון... בלה בלה בלה... ואני כבר לא איתו. נגיעה קטנה ביד. מסובב את הראש שמאלה. ג`יזס קריי.. נפלט לי. איך לא שמתי לב אליה? יושבת לידי! ברונטית יפיהפיה.. רזה, פנים מושלמות בצבע מוקה, חזה בינוני, 2 בליטות קטנות מעל החולצה הסגירו ש.. "קר לך?" לחשתי בחיוך, היא השיבה בחיוך קטן.

LOVECUM

New member
קורס ברונטיקה 2

ואני כבר לא איתו. נגיעה קטנה ביד. מסובב את הראש שמאלה. ג`יזס קריי.. נפלט לי. איך לא שמתי לב אליה? יושבת לידי! ברונטית יפיהפיה.. רזה, פנים מושלמות בצבע מוקה, חזה בינוני, 2 בליטות קטנות מעל החולצה הסגירו ש.. "קר לך?" לחשתי בחיוך, היא השיבה בחיוך קטן. "שיאו, אנלא מאמין" עושה עצמי בשוק, "שחכתי את הביפר באוטו!" אני לוחש לה " אני חיב שהוא יהיה עלי כל הזמן, למה זה קורה לי... " אמרתי לה שאני יוצא לאוטו, ואם בא לה אני יחכה בחוץ דקה שגם היא תוכל לצאת להפשיר קצת.. משחייכה יצאתי מהחדר מקים את כולם ברעש.. סליחה.. פשוט.. סגרתי את הדלת. כעבוד דקה הדלת נפתחת והיא יוצאת. איזה כוסית.. ואיזה תחת עגלגל.. אפשר להבחין בחוטיני הזעיר דרך המכנס הלבן, האלגנטי... צועדים בשקט, היא מדליקה סיגריה.

LOVECUM

New member
קורס ברונטיקה 3

והיא יוצאת. איזה כוסית.. ואיזה תחת עגלגל.. אפשר להבחין בחוטיני הזעיר דרך המכנס הלבן, האלגנטי... צועדים בשקט, היא מדליקה סיגריה. אני פוזל מידי פעם לעברה כשבכל פעם מדמין מה הפה הזה שמוצץ את הפילטר, יכול לעשות.. כמעט הגענו לאוטו, אין אף אחד בחניון. השומר המשועמם בטח פותר איזה סודוקו.. אני פותח את האוטו והיא לידי. זורקת את שארית הסיגריה, ומביטה אלי במין חיוך שאני לא מצליח להבין. אני פותח את הדלת ומתכופף, נכנס לאוטו, מרים את הביפר, מתפלל שאולי, הלואי והיא תדחוף אותי פנימה ותכנס גם. לא. זה לא קרה.

LOVECUM

New member
קורס ברונטיקה 4

מחכים למעלית, ואני מתחיל לתהות אם כל המהלך לא היה לשוא. נכנסים. קומה שניה.. רביעית.. שישית.. היא מושיטה את היד ולפני שאני מבין מה קורה היא לוחצת על לחצן העצור. המעלית עוצרת בפתאומיות, מעיפה אותי קדימה בהפתעה מוחלטת.. היא שוב שולחת יד. הפעם אל הסנטר שלי, מרימה אותו. "אתה יודע, אתה כל כך סקסי..." ועוד לפני שאני מספיק להוצית הגה היא מטיילת עם יד שמאל מעל המכנסים שלי.. ממששת את הבליטה שמתהוה. אני מחייך, והיא מושכת ממני את המכנסים עם התחתונים באחד, ויורדת על הברכים. מחזיקה את הזין שלי ונושפת הבל על הכיפה שנהית אדומה ותפוחה מרגע לרגע. היא שולחת לשון גדולה, חמה ומחוספסת על הכיפה. מלקקת את החור, עוברת למטה ויונקת ביצה.. אני משעין את עצמי על הדלת ומסתכל על המראה, נהנה מכל שניה, מכל טיפת רוק.. ואז היא מכניסה את כולו לפה. היא מוצצת חזק, מהר. הזין שלי רטוב כולו בפה שלה

LOVECUM

New member
קורס ברונטיקה 5

ומחוספסת על הכיפה. מלקקת את החור, עוברת למטה ויונקת ביצה.. אני משעין את עצמי על הדלת ומסתכל על המראה, נהנה מכל שניה, מכל טיפת רוק.. ואז היא מכניסה את כולו לפה. היא מוצצת חזק, מהר. הזין שלי רטוב כולו בפה שלה. פתאום היא קמה, ולוחשת לי באוזן.. " אני רוצה אותך כאן! בתחת! וכמה שיותר חזק.." אני לא מבזבז זמן, מושך לה את המכנס, ומזיז מעט את החוטיני, יורד על ארבע כשהתחת שלה בפנים שלי, מעביר את הלשון על פי הטבעת שלה.. מורח רוק בנדיבות.. אני מתרומם, מכופף אותה עוד קצת ומחדיר את הזין שלי לתחת היפה שלה.. היא משמיעה צרחה קצרה, כאב מהול בעונג.. "תזין אותי כבר! חזק!" אני דוחף לה את הזין הכי עמוק שאפשר, מרגיש את החום מבפנים.. "איזה טוסיק צר יש לך" אני גונח.. מוציא ומכניס מוציא ומכניס דופק אותה חזק יותר ומהר יותר אני רוצה לגמור בתוכה להשפריץ לה זרע חם בתוך התחת...

LOVECUM

New member
קורס ברונטיקה 6

דוחף לה את הזין הכי עמוק שאפשר, מרגיש את החום מבפנים.. "איזה טוסיק צר יש לך" אני גונח.. מוציא ומכניס מוציא ומכניס דופק אותה חזק יותר ומהר יותר אני רוצה לגמור בתוכה להשפריץ לה זרע חם בתוך התחת... וממשיך לזיין, היא מאוננת תוך כדי וגונחת מכאב. "אני גומר..!" היא מושכת את עצמה קדימה, אני מביט עליה מופתע.. עוד שניה בפנים והיתי פורק לתוכה טון זרע בערך.. היא יורדת על ארבע, שוב, מאוננת ודוחפת לעצמה אצבעות, ומכניסה את הזין שלי לפה שלה.. מוצצת ומלקקת.. היא הרגישה את הרעד שעובר בגופי והוציאה לשניה את הזין מהפה, ממשיכה להחזיק אותו ביד ומלקקת את הכיפה, בעודה פותחת את הפה.. שפריץ עצום של זרע לבן וחם ניתח לתוך פיה, ועוד אחד.. היא בולעת, מסתכלת עלי, וממשיכה למצוץ את הזין שלי מנקה מכל השאריות...

LOVECUM

New member
קורס ברונטיקה 7 - סוף

את הפה.. שפריץ עצום של זרע לבן וחם ניתח לתוך פיה, ועוד אחד.. היא בולעת, מסתכלת עלי, וממשיכה למצוץ את הזין שלי, מנקה מכל השאריות... היא מגרגרת בהנאה.. מעבירה את הלשון על שפתיה מנקה את הזרע גם משם, קמה, מסדרת את המכנסים ולוחצת בחזרה על הכפתור במעלית.

מה יהיה איתך? אחלה כתיבה../images/Emo66.gif

אבל עכשיו לא תקודם בעבודה
כתיבה יפה .

LOVECUM

New member
תודה ו..

מקוה להמשיך ולהפתיע.. חכי לסיפורים הקינקים... :)

בקיץ למצוץ זין במעלית זה רעיון גרוע

בדרך כלל.כי השהות במעלית הסגורה פלוס החום הנוראי פשוט לא כיפית. אז מי שמתלהב שיחכה לחורף אז המיזוג עובד גם כשהמעלית נעצרת.:)

bugbuster

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif טופפפ על טעם..

ועל ריח. כבר נאמר מה שנאמר. או בלי פלספ? דוחה ומגעיל.

למעלה