קורס ברומנטיקה?

קורס ברומנטיקה?

יש לי בעל נפלא אבא אוהב ועוזר אבל חסר לו הרומנטיקה אני לא יודעת איך להעלות את הרמה של הרומנטיות אני מצידי משתדלת שתהיה לנו רומנטיקה אם זה אומר שכשהילדה הולכת לישון ליזרוק לו משפט כמו "אל תטרח להתלבש אחרי מקלחת" או להציע לו לבוא לשבת איתי בסלון בזמן שהוא משחק במחשב היום למשל התעוררתי מוקדם ממנו והוא כמובן המשיך לישון שתיתי קפה ופניתי לעיסוקי הוא מצידו התעורר לפני 20 דקות הכין לעצמו קפה בלי בוקר טוב בלי כלום לא שואל אותי רוצה גם? לא יגיד לי בואי שבי איתי קצת לא ראיתי אותך כל השבוע לא מדברת על מתנות כי מזה התייאשתי

angel151

New member
../images/Emo96.gifבוקר טוב! קראתי ורוצה לעזור

בעל נפלא נהדר. כנראה שאת יודעת על מה את יכולה לאמר בעל נפלא. תיראי אני מרגישה כמו איזה ורדה רזיאל ז´קונט .. אולי תעשי את משהוא שיכול להצית את הרומנטיקה בינכם. לא תמיד הגבר צריך כל הזמן ליזום. לדעתי אולי הוא מחכה לך שתתחילי שתראי את אהבתך,רצונך להיות איתו ,להרגיש אותו,הוא גם רוצה להיות מחוזר על ידך.. מתנות חמודה אין להם שום ערך כאשר יש משהוא חסר בזוגיות. מתנות זה דבר חומרי (אני למשל נותנת ונתתי כל ימי חיי מתנות לעצמי) אבל אם האקס שלי היה מביא לי אפילו פרח קטן אם הקדשה .. אינך יודעת מה זה היה עושה לי באותו רגע הרבה יותר מאשר טבעת יהלום למשל.. או שאתם צריכים לדבר על זה כי יתכן (אנני יודעת כמה זמן אתם נשואים) בכל אופן על זוגיות צריך לעבוד להשקיע תמיד תמיד תמיד כי כאשר מגיע השגרה, השעמום , המובן מאליו.. אוי כאן יש סכנה!! שמעי חמודה אנני יודעת מי את אבל באמת מכל הלב ,כל כך הרבה אנשים מתגרשים בגלל משהוא כזה שהחל סתם יום בהיר אחד ,אף אחד לא מנסה לראות או לשמוע מה כואב לצד השני ואז מתגרשים אחרי שכבר אין מה לתקן כי אין כבר רצון! אשמח לעזור ולייעץ .. אם חיי היו באמת אם תקווה שזה יעזור הפרח הזה בוודאי היתי עושה זאת.. אבל הסיפור אצלי אחרת. מקווה שעזרתי.

קנגורית

New member
יקירתי רומנטיקה זה אופי...

אדם שאין בו רומנטיקה קשה לו להביע אותה והא גם לא מבין על מה כל המהומה, מה שאני יכולה להמליץ לך זה להפוך את עצמך ליותר נחשקת בעיניו, ללבוש בגדים שממש עושים לו את זה, להתאפר איפור סקסי, לשלוח את הילדים (אם יש) לסבתות ולארגן לכם ארוחת ערב רומנטית ארוחה שמעורבים בה יין ושוקולדים (שידועים כאפרודיזיאק) להכין את המיטה עם עלי ורדים ומצעים יפים, באמבטיה להכין נרות ריחניים עם פרחים יבשים מפוזרים לידם ולמלא אותה במים חמים וקצף שאחרי הארוחה והסקס יהיה לכם כיף להחליק ביחד לאמבטיה ולהתכרבל שם... אם הרעיונות שלי עזרו לך ולו אחד מהם ספרי לי אני אשמח לדעת... בהצלחה קנגורית

angel151

New member
שרומנטיקה זה אופי.. הרעיונות שלך|חי

תראי לאותה אישה יש בעיה כנראה לא סתם היא החליטה להוציא את זה סימן שזה מפריעה לה. בכל אופן מקווה שזה זמני ולא מעבר למה שהיא רשמה.

קנגורית

New member
אני רומנטיקנית חסרת תקנה...

ואם אני יכולה לעזור אז אני נותנת מה שאני הייתי עושה...

angel151

New member
גם אני מאוד אוהבת רומנטיקה מאוד

בכלל אני בחורה עדינה כזו.. אני לא מרגישה אישה אני בחורה כזו בת 34 מרגישה כמו ילדה תמימה לפעמים

angel151

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאיתך לפעמים יש לי

עוד משהוא לעשות את לא חושבת .. לא יכולה להיות 24 שעות מול המחשב

angel151

New member
קנגורית תשאירי משהוא לאחרים

אני סך הכל 60 קלו,אין עלי הרבה

למעלה