קורס במט"ח

s0p3rsa1yan

New member
קורס במט"ח

חשבתי על לעבור קורס במט"ח.. אין לי שום ידע בשום דבר שקשור לזה. אבל הרעיון שאני יוכל לעשות כסף מהצד בלי לעבוד בשביל עוד מישהו, נותן לי תמוטיבציה... אחרי שהשארתי את הפרטים שלי באחד מהאתרים שמציעים קורסים IFOREX, חזרו אליי. זה שדיבר איתי, אמר לי שאמור להתחיל קורס של ניתוח טכני, והוא יותר מתקדם מהקורס של המט"ח. אמרתי לו שאין לי כלל ידע, והוא אמר שהוא יוכל לשבת איתי בערך שעה ויילמד אותי את מה שלומדים בעצם בקורס של המט"ח הבסיסי. ואז אני יירשם לקורס של הניתוח הטכני... השאלה שלי היא האם הניתוח הטכני זה מה שאני בעצם אמור ללמוד רק? או שזה רק חלק ? כי הסתכלתי בחלק מהסילובוס של קורסים בנושא המט"ח וראיתי שניתוח טכני רק עוד חלק ממה שלומדים.. והמחיר של הקורס הוא 2000 שקל, אז זה באמת כל מה שאני אמור ללמו, בשביל להתחיל לסחור בעצמי?!

omer forex

New member
לימוד מט"ח

כמו בכל דבר צריכים להתחיל מהתחלה קורס מבוא במקום כזה או אחר לדעתי, בלי רקע מוקדם סביר בשוק ההון אין טעם להתחיל בקורס ניתוח טכני קורס מבוא אמור ללמד את היסודות של השוק איך מסתכלים על טבלת מחירים, איך בנוי ציטוט שערים, הוראות בסיסיות, איך מחשבים רווח, איך להסתכל על גרף. יש מקומות שמציעים קורס בתשלום יש מקומות שמציעים קורס כחלק מהחבילה של פתיחת חשבון תדבר עם כמה מקומות, ותחליט מי עשה לך יותר טוב. בהצלחה, עומר

s0p3rsa1yan

New member
אפשר אולי קישור לחלק מהמקומות האלה

ואם אסור בגלל הקטע של פירסום, אשמח אם אתה או מישהו אחר ישלח לי לפרטי... תודה מראש!

רפפם

New member
אם באמת אפשר להרוויח מזה כסף

מהצד בלי לעבוד בשביל מישהו אחר אז זה לא צריך להיות רק כסף "מהצד" אלא יכול להיות פרנסה עיקרית, ואם זה כמו קזינו אז תיזהר כי רוב האנשים שנכנסים מט"ח, במיוחד מבלי ללמוד, מפסידים...

DemonicAngel

New member
קורס מט"ח

אני עברתי קורס מבוא למט"ח בחברת פינקסו, המרצים היו ברמה גבוהה והקורס באמת תרם להבנה הכללית של השוק. הם גם מציעים קורסים מתקדמים בתקום המט"ח ומוצרים פיננסיים אחרים. אתה יכולה להיכנס לhttp://www.finexo.co.il/academy ולבדוק את מגוון הקורסים שהם מציעים. בהצלחה!

למעלה