קורס בילדינג

דנה פ

New member
קורס בילדינג

האם מישהוא עשה קורס בילדינג? זה מומלץ?

מאגר

New member
../images/Emo91.gif קורס בילדינג

קורס בילדינג מוולץ מאוד לאשי בילדיניג שיוכלו לחלוב את כיסך בצורה חוקית רוב המרצים בבילדינג הם בדרך כלל יצרים או קבלנים שבאים למכור את מרכולתם היום כל מפקח טוב בעל ניסיון שיהיה אמין עליך שווה יותר ממרצאות בבילדיג וזאת מיתוך ניסיון של אחד שנתן שם הרצאות פעמים רבות ולא מטעם עצמי אלה מטעם חברה בה עבדתי אם יש לך בעיות בנושא הבניה או השיפוצים אשמח מאוד לעזור לך דרך הפורום או דרך האינטרנט בכתובתי המופיע תחת שמי אולי הקורס יתן לך את היסודות איך להציק לבעלי המקצוע אבל לא יותר מזה

אני מאוד ממליצה!!!!

היי דנה לפני שהתחלתי בבנית הבית שלי התלבטתי רבות והלכתי לקורס. את יודעת, שאדריכלים לומדים באקדמיה משהו אחד, בשטח מתבצעים דברים מסוג אחר וחסר הקישור בינהם. אמנם לא הסכמתי עם כל מה שנאמר שם (היה לי בכל זאת כבר ניסיון קל) אבל אפילו אני למדתי שם כמה דברים מעניינים מאוד. עשיתי את הקורס לפני כמה שנים, אז אני לא יודעת מה קורה היום, אבל אני מאמינה שהם רק השתפרו. כן, הם מרוויחים כסף. מה רע בזה? הם נותנים שירות!!! מלמדים אותך מה עליך לדרוש מהחשמלאי, איך לנסח חוזים עם כל נותני השירות בדרך לבית המיוחל, עוברים על כל תחומי הבניין ונותנים לך קצת על קצה המזלג. אמנם לא הפכי למפקחת בניה, אך תוכלי לדבר עם המפקח בשפה שלו ולדעת מה לדרוש ומה בכלל את רוצה. לדעתי יותר קשה לעבוד על התלמידים של בילדינג. יש לי רק הערה אחת. הם נותנים לך להבין שבסוף הקורס תוכלי לנהל ולפקח על בנית הבית שלך... זה קצת יומרני לדעתי. אולם, ללא ספק, תביני יותר טוב . לאחר שתסיימי את הבית באמת תדעי יותר!!! בהצלחה!

פדה

New member
לא הכרחי

עצה שלי, קחי בעלי מקצוע טובים (שברוב המקרים עולים קצת יותר כסף) ותראי איך בלי לדעת כלום בבניה יוצא לך אחלה בית. אני בונה כעת בית במושב ויש איתי חברה שעשו את הקורס , הם נעזרים בי ובקבלן שלי כדי להבין דברים שרוכשים רק בניסיון בשטח. קבלן או כל בעל מקצוע בבית שירצה לעבוד עלייך יעשה זאת בלי שום בעיה אפילו שתעשי קורס בבילדינג. לכן דעתי היא כזאת ,הקורס לא יזיק ,אין ספק שהוא יעשיר את הידיע שלך בבניה אבל עד כמה הוא יועיל ויעזור בעתיד אני בספק גדול . אם אתם בונים באיזור המרכז אני יכול לקשר אתכם לכמה בעלי מקצוע בחסד עליון.

למעלה