קורס בודקים הבא?

קורס בודקים הבא?

היי, התמיינתי לסלקטורים, עברתי את השלב השלישי ואני רק צריכה לעבור סיווג בטחוני... בגלל שהיה תור לסיווג רק בשלישי והקורס מתחיל בראשון, אני (מן הסתם) לא אוכל להתחיל את הקורס הנ"ל... מישהו יודע מתי נפתח הקורס של אפריל? (אני שואלת מהסיבה הברורה של "ללכת בכלל לחפש עבודה בשביל שבוע וחצי?") תודה, המשך סופ"ש נעים!

שווה לחכות לקורס הבא

משכורות הסלקטורים עובדי רש"ת,הם מן הגבוהות במגזר עובדי הקרקע הזמניים בנתב"ג.כ 7000 שקלים פלאס ארוחות לעובדים במשרה מלאה.

AgeGen

New member
אני רואה שכל חודש זה עולה ב 500 שקל

מה זה בית הבראה עכשיו? בודקים לא באמת מרוויחים ככה, ואם כן זה רק כי הם עושים רק לילות ולילות בסופ"שים, ובנוסף הם חיילים משוחררים ולא מורידים להם יותר מידי מס הכנסה... אבל בכל מקרה שווה לחכות, באמת אחת העבודות המומלצות אם אין לך תכנונים כלשהם לחצי שנה\שנה הקרובה. ההתחייבות והעובדה שאת כל היום על הרגליים הם הדברים המעיקים היחידים בעבודה.

לא נראה לי שהבנתם את השאלה....

לא התלבטתי האם לחכות לקורס הבא... אני מתחילה את הקורס הבא ... השאלה מתי ב-אפריל הוא נפתח (מכאן - האם זה תוך שבועיים או יותר, ולכן שאלתי אם כדאי לבינתיים לחפש עבודה.... זמנית..)

AgeGen

New member
סליחה

לפי דברי בודקים שדיברתי איתם יש קורס פעם בחודש. אז קחי חודש אחרי שהתחיל זה שפיספסת וזה בערך מתי שהוא יתחיל. לא בדוק אבל דיי הגיוני. האם לחפש עבודה זמנית? תלוי עד כמה את צריה את הכסף... אם את רוצה לעבוד כל שניה פנויה אז בטח אבל לי לא היה מפריע עוד חודש של חופש

אני מכירה את העניין שבעקרון פותחים פעם בחודש

א-ב-ל שמעתי שמועה שבגלל העומסים של הקיץ הם פותחים עכשיו כל שבועיים... ואז .. זה לא לעבוד חודש.. ו.. כן, אין לי כסף, חזרתי לפני שבועיים מתאילנד.. לא נשארה לי אגורה... סתם חשבתי לגשש לראות אולי מישהו פה כן יודע שפותחים עוד שבועיים עוד אחד.. נו טוב, תודה בכל מקרה!

למעלה