קורס בהכנת שוקולד

• פותח הנושא abpi
  • פורסם בתאריך

abpi

New member
קורס בהכנת שוקולד

שלום לחברי הפורום אני מבקש לדעת אם יש הצדקה ללמוד את יסודות המקצוע בקורס המוצע בסכום של כ 12000 ש"ח ומתקיים במשך חודש אחד שלוש פעמים בשבוע או שיש דרך אחרת ללמוד ולהתנסות. הלימודים הנ"ל מפרסמים ע"י "ג'יימס צרפתי", האם יש אדם כזה במציאות או שמא מדובר במותג כמו "ג'ון ברייס" ללימודי מחשבים. תודה למשיבים.

ליאן.

New member
השם הזה לא מוכר לי כלל..

והסכום הזה נשמע מעט מופרז.. אפשר לקבל עוד פרטים לגבי הלימודים הללו? (מספר השעות, תכנים, תעודה וכו')

abpi

New member
פרטים נוספים

לחברה דוכני מכירות בקניונים ופרסום בעיתונות על הקורס.

ליאן.

New member
אין לידי עיתון..

אולי בכל זאת תוכל לפרט לגבי מספר השעות, תכנים, תעודה וכו'?

abpi

New member
ליאן

מה שנמסר לי זה שמדובר בחודש אחד 3 פעמים בשבוע לימודים להסמכה של שף שוקולד או משהו כזה. נטען כי מדובר בקונדיטור ידוע ומפורסם,המפעל נמצא בקיסריה ולהם דוכנים בהרבה קניונים ובירידים. אני אמרתי לעצמי שאם מדובר ב2000-3000 ש"ח הייתי משלם רק בשביל הכיף אבל 10000 לא אשלם וחששתי שהמחיר יהיה באמצע. במקרה זה נחסכה ההתלבטות אך אודה לך מאוד אם תוכלי להפנות אותי למקומות אחרים.

Dolfish1

New member
עוד מידע

גם אני לא ממש מכירה את ג'יימס צרפתי אבל שמעתי את השם ונתקלתי בו שוב בכתבה מtime out שליאן הביאה לפה. עם אתה מעוניין בקורס לעומק ממה ששמעתי אסטלה עושה קורסים כאלה במחירים של 2000-3000 ש"ח , אני זוכרת שראיתי את שמה פה בפורום בעמודים קודמים בקשר לקורסים - תחפש...

מהנדס1

New member
סדנת שוקולד - אסטלה

אסטלה מעבירה קורס מדהים(מעשי) לקבוצות קטנות. היא הנציגה המקצועית של שוקללד ואלרונה בישראל. רואי ואחרים המליצו עליה. היא מלמדת בגבעת שמואל טלפון 5329381-03

אני מכיר אותו

אני מכיר את צרפתי. בחור נחמד וצעיר, בערך בן 25. הוא מייצר טראפלס משוקולד, בטעמים וצבעים שונים. הוא אכן מוכר את מרכולתו בכמה קניונים. אני יודע על קניון שבעת הכוכבים בהרצליה (שם גם לי יש דוכן). אני מציע שתבואו לראות ולטעום ממה שהוא עושה, כצעד ראשון. בקשר לסדנא, נראה לי שזאת טעות או משהו כזה... 12,000 ש"ח? זה יוצא בערך 1000 ש"ח למפגש. תבדקו טוב אם זה באמת המחיר. יש סדנאות נוספות בשוק במחירים של כמה מאות שקלים. אולי שווה בתור התחלה לעבור סדנא כזאת ואח"כ, אם מתחברים לזה, להשקיע סכומים גדולים יותר. באחד השרשורים מלפני כשבוע המלצתי על כמה מורים. רואי גרשון - שוקולטייר.

Dolfish1

New member
דוכן בקניון

רואי - באיזה ימים הדוכן פועל? והאם אתה נמצא שם כל יום?

ימי ו'

הדוכן שלי פועל בימי ו' ובדרך כלל אני אישית לא שם. יש לי עובדת מאוד נחמדה בשם אליאן. לפעמים אני מגיע במהלך היום לכמה זמן. גם בקניון בקרית אונו יש לי דוכן בימי שישי ושם אורלי מוכרת עבורי. גם היא נחמדה
אם את רוצה לפגוש אותי, בימים א'-ג' בשבוע של שבועות אני מוכר בקניון אילון. חלק מהזמן אהיה שם בעצמי למכור.

תודיעי לי מתי את באה?

אשמח לפגוש אותך. אולי תודיעי לי אם את באה ומתי (דרך הפורום או ישירות אלי - www.shokoladim.co.il). כך נוכל לוודא שאני אהיה שם כשתבואי. רואי.

למעלה