קורס בג'פטו או נלס

קורס בג'פטו או נלס

הי לכולם אני חושב על להתחיל קורס דיבוב באחד מהאולפני ג'פטו או נלס ורציתי לקבל פידבקים מאנשים שעשו קורסים בשני המקומות מבחינת מקצועיות, אופי הקורס, רמת אינטנסיביות, מידת העזרה במציאת תעסוקה לאחר הקורס (וכן, אני יודע שאף מקום לא מתחייב לשום דבר) ועוד כל מיני דברים שתוכלו להוסיף תודה רבה רבה מראש ביי

Bar391

New member
טוב קודם כל ...

אני לא חושבת שמישהו עשה קורסים בשני המקומות כי זה או לעשות בנלס או בג'פטו... אבל אני יכולה לספר לך על הקורס בנלס. מממש מממש כייף שם והאווירה מצויינת, מלמדים אותך כל מה שאתה צריך לדעת וכל שיעור אתה מתנסה בדיבוב גם בסידרה חדשה וגם בדמות חדשה! זה עד 7 ילדים אני חושבת , כשאני הייתי היינו 6. ואני מאוד מאוד נהנתי שם ואני בטוחה שכל מי שעבר שם קורס נהנה! על ג'פטו אני לא יודעת הרבה אבל שחר (mikeys barking ) היא עכשיו בקורס בג'פטו אז היא תוכל לספר לך איך זה שם !! מקווה שעזרתי טיפה :)

אני עשיתי בג'פטו!

עם יפה גבאי- ולדעתי, אם יש מישהו שמומלץ שהוא יעבוד איתך על דיבוב זו יפה גבאי! היא מעולה והיא גם עובדת בנ.ל.ס- אז אם אתה חושב שילדים שלמדו בנ.ל.ס יש יתרון באולפן הזה, אז לא, לא לא הסברתי את זה טוב. נגיד ילדים שעשו בנ.ל.ס קורס אז יזכרו אותם שם יותר טוב ממישהו שעשה בג'פטו כי הם לא מכירים אותו, אבל אם אתה עובד עם יפה גבאי אז יזכרו אותך כי היא עובדת שם. מבין? בערך.. אם לא הבנת אותי אז תגיד לי ואני אסביר יותר טוב.. עד כמה שאני יכולה..

למעלה