קורס באוריגמי

mishel53

New member
קורס באוריגמי

משיהו מכיר מקום רציני שמלמדים בו את אומנות האוריגמי בצורה רצינית למדתי במשך שבועיים במרכז הישראלי לאוריגמי , שבוע 1 מתחילים 12- מתקדמים למבוגרים ואני מרגישה שזה לא תרם לי כלום לידע כמו שהתחלתי ככה סיימתי . עדיין מתקשה לקפל דגמים מספרים , אפילו פשוטים . הקורסים במרכז לאוריגמי מאוד לא רציניים . תודה

mirigami

New member
gogolobo שכחת להוסיף

הודעות אחרונות שלי בפורומים: • קורס באוריגמי / אוריגאמי משיהו מכיר מקום רציני שמלמדים בו את אומנות האוריגמי בצורה רצינית למדתי במשך שבועיים במרכז הישראלי לאוריגמי , שבוע 1 מתחילים 12- מתקדמים למבוגרים ואני מרגישה שזה לא תרם לי כלום לידע כמו שהתחלתי ככה סיימתי . עדיין מתקשה לקפל דגמים מספרים , אפילו פשוטים . הקורסים במרכז לאוריגמי מאוד לא רציניים . תודה • המרכז לאוריגמי-אתר לא מעודכן / אוריגאמי כבר המון זמן שהאתר של המרכז לאוריגמי לא מעודכן מה קורה ,נמאס להכנס אליו ולראות את אותו הדבר

mirigami

New member
במרכז לאוריגאמי אין קורסים בני

שבועיים יש קורס של 12 מפגשים הנותן את הכלים הבסיסים הכוללים: התנסות בקיפולים בטכניקות שונות. כלים להבין הוראות מספרים וחוברות. והקורס האחרון קיבל גם מפגש עם האמן פול ג'קסון! מעבר לכך זה תלוי בך מכיון שזהו תחביב שצריך כלים להתחיל ואחר כך כל אחד מתקדם לפי ההשקעה שלו ככול שמקפלים כך משתפרים. יש כאלו שאוהבים לקפל דגמי בעלי חיים ויש כאלו שאוהבים גופים תלת ממדים ואחרים אוהבים סוגים שונים. מניסיוננו עם תלמידים אם את אוהבת אוריגאמי אהבתך לנייר המקופל תיקח אותך למחוזות שונים. המלצה נוספת : תנסי לקפל דגמים פשוטים והרבה ולעיתים לחזור על הדגם וזה יחזק אותך למרות שאולי יאתגר אותך לקפל דגמים מורכבים. אם תאהבי את חווית הקיפול השמים הם הגבול וכל אוהבי האוריגאמי בפורום יעידו על כך. מלבד זאת כל מי שמצטרף לקורס אוריגאמי מוזמן למפגש חובבים ושם המקום ללמוד ולקבל רעיונות מחובבים נוספים. בהצלחה !

גילה או

New member
"miche53",איזה נחישות!

לא להתייאש אחרי כל כך הרבה מפגשים.אני כבר מזמן הייתי מחפשת תחביב אחר .הרי זה לא קורס חובה באוניברסיטה.רוב החובבים שאני מכירה הגיעו לתחום מספרים ואינטרנט.בכל מקרה -אולי תגיעי למפגשי חובבים?יהיה לנו הכבוד להכיר אותך וגם לעזור לך בקיפולים שבהם "נתקעת" אלא אם כן תימצאי בינתיים "מקום רציני"אחר שמלמדים בו אוריגמי.

למעלה