קורס אנקורי?

gggilad13

New member
קורס אנקורי?

היי, עשיתי בקיץ קורס קידום תיכון וניגשתי למועד אוקטובר, במשך כל הקורס זילזלתי ולא למדתי בכלל ובסוף הוצאתי 606, ורק עכשיו אני מבין איזה טעות זה היה... :( בכל מקרה, כרגע עומדות בפני שתי אפשרויות: ללמוד באופן עצמאי וללכת למועד פברואר או ללכת לקורס של אנקורי שמוצע אצלנו במתנ"ס בעיר, הבנתי שזה קורס של 200 שעות שבסופו ניגשים למועד אפריל, עלות הקורס היא 2200 ש"ח. האם מישהו מכיר את הקורס? הוא מומלץ? האם קורס נוסף יעזור לי או שעדיף ללמוד בעצמי? והאם לעתודה משנה אם עושים במועד אפריל או פברואר? אני חייב לעשות פסיכומטרי באחד המועדין האלה כי אני רוצה ללכת לעתודה. תודה,

Chris Redfield

New member
עשית באוקטובר הזה??

אם כן, תשקול טוב, אולי אתה מסוגל ללמוד לבד מהספרים של קידום או אפילו לקנות ערכה של אנקורי אם בא לך. סה"כ זה לא היה כ"כ מזמן.

Chris Redfield

New member
עשית באוקטובר הזה??

אם כן, תשקול טוב, אולי אתה מסוגל ללמוד לבד מהספרים של קידום או אפילו לקנות ערכה של אנקורי אם בא לך.סה"כ זה לא היה כ"כ מזמן.

gggilad13

New member
לימודים לבד...

עשיתי את מועד אוקטובר האחרון... הבעיה היא שאני לא בטוח שאני יכול ללמוד לבד וגם אם כן, אני חושב שכן ה"טיפים והטריקים" שמלמדים בקורס יכולים מאוד להועיל בשיפור הציון. בכל מקרה, מישהו מכיר את הקורס של אנקורי ויכול לומד עליו משהו?

4667

New member
אני עושה באנקורי "חיילים" יענו דרך

הצבא. כשביררתי לפני הקורס אמרו לי שזה +- 200 שעות. אני מאוד מרוצה, המדריך סבבה וגם האנשים. חוצמזה יש שם אחד ששילם 4000 שקל לאותו קורס. ככה שזה לא איזה משהו מעפן.

למעלה