קורס אנגלית

liran9111

New member
קורס אנגלית

היי,
אני מתכוון לקחת קורס באנגלית כאשר המטרה היא שיפור השפה באופן כללי והשגת פטור מאנגלית לקראת הלימודים האקדמאיים.
ממה שאני מכיר יש את דיאלוג, ברליץ, וול סטריט ובית הספר האמריקאי. <b>אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות.</b>

student0011

New member
למה שלא תקח את הקורסים האקדמאיים באנגלית?

אם הרמה שלך נמוכה, גם ככה תהיה מחוייב לקחת קורסים באנגלית בכל מוסד אקדמי בהתאם לרמה שלך,
והם יעזרו לשפר את הרמה שלך באנגלית.
&nbsp
למה אתה רוצה לקחת קורסים נוספים?

oromer

New member
מנהל
הקורסים האקדמיים באנגלית לא מלמדים אנגלית

וזו לא המטרה שלהם. המטרה שלהם ללמד אותך להתמודד עם מאמר אקדמי.
הוא יכול ללמוד אותם וזה יפתור אותו אח"כ מללמוד אותם שוב. אני למדתי כמה קורסים באנגלית והשיפור שלי בשפה היה קטן מאוד מאוד.

student0011

New member
לא כל כך מסכים

הם מלמדים אותך אנגלית כדי להתמודד עם הרמה של האנגלית באקדמיה, מן הסתם הדגש הוא על מאמרים אקדמאיים.
אבל קשה להגיד שזה לא משפר.. מן הסתם אם הדגשים שלו הם אחרים אז הוא צריך לשקול קורסים אחרים
אבל אם המטרה היא להיות מוכן לאנגלית באקדמיה, יכול להיות שקורסי האנגלית מספיקים.

oromer

New member
מנהל
אחד המרצים לאנגלית

אמר לי שזו לא המטרה ללמד אנגלית. המטרה היא שכאשר תעשה סמינריון או עבודת גמר, תוכל לקרוא מאמר אקדמי ולהבין אותו.
מבין האנשים שאני מכירה, לא שמעתי על מישהו ששיפר את האנגלית שלו.
אני לא מרגישה שהאנגלית שלי השתפרה.

חצי מסכימה וחצי לא מסכימה

נכון שהקורסים של כתיבה מדעית לא נועדו לשיפור האנגלית, וגם רב החברים שלי שהיה להם קושי באנגלית, לא ממש טרחו להתמודד איתו, אלא ביקשו מאחרים שיעזרו להם לתרגם או ניסו להיעזר בגוגל-תרגום (שהמון פעמים עשה שטויות).
מהנסיון שלי אני לא יכולה להגיד שהאנגלית שלי לא השתפרה בזכות המאמרים.
היא מראש הייתה קצת יותר מהממוצע, אבל בזכות המאמרים שקראתי (לא כולל המאמרים שעכשיו אני קוראת לתזה, שבחודש אחד קראתי כמות שמספיקה לכל התואר הראשון) האנגלית שלי השתפרה: אוצר המלים וקצב הקריאה בעיקר.

oromer

New member
מנהל
אני חושבת שזה בעיקר תלוי

מה הרמה ההתחלתית שאיתה מגיעים. כשאתה מגיע עם רמה טובה שמאפשרת להתמודד, אז יש לך כלים טובים להתחיל לקרוא מאמר ועל הדרך אתה לומד ומעשיר את אוצר המילים יכולת ההתמודדות עם טקסט.
ברגע שיש קושי, קשה אפילו להתחיל.

בכל מקרה, לא עובדים בשיעורים על כל מרכיבי השפה ומי שקשה לו עשוי למצוא את עצמו נשאר מאחור

tapuzina2014

New member
הכל שאלה של רצון..

לדעתי אם אתה באמת רציני לגבי שיפור האנגלית. אז במקום לבזבז המון כסף וזמן על קורס אנגלית ,
אני ממליץ קודם כל לשבת לבד להחליט מה אתה רוצה לשפר ( מהירות קריאה, אוצר מילים, דיבור , שמיעה (כשמישהו מדבר), כתיבה..)
ואז לחשוב מה הדרך הנוחה והיעילה בשבילך לעשות את זה.. להשיג את כל החומרים ולשבת על התחת עד שאתה מסיים ללמוד את הכל.
&nbsp
לדוגמה,
לשפר קריאה - כל יום תקרא 20 עמודים .
לשפר הבנת הנשמע - יש המון AUDIO BOOKS שאתה יכול להקשיב להם. ואפילו בתור התחלה אתה יכול גם תוך כדי השמיעה לעבור על ספר עצמו.
&nbsp
&nbsp

למעלה