קורס איפור

בנניטה

New member
קורס איפור

שלום מבקשת המלצות לגבי קורס איפור או סדנא. אני לא מתכוונת לאיפור מקצועי, אלא ללמוד איך להתאפר לבד, התאמת צבעים וכו'. מה טווח המחירים? כמה זמן דבר כזה נמשך? תודה

little bony

New member
יש הרבה...

אני ביררתי בארט מייק אפ, איל מקיאג' וירין שחף.. המחיר בממוצע הוא 390 ש"ח.. זה מפגש אחד של 3 שעות.. נראה לי שזה שווה את זה... כמובן שטפשר גם אצל מאפרים פרטיים

אני הייתי בקורס של איל מקיאג' ו..

ממש נהנתי... ולמדתי הרבה זה נתן לי ביטחון לשים צלליות ולדעת איך למרוח ולהניח אותן... שלפני כן לא הייתי מסוגלת ליראות את עצמי עם צללית.. מה שכן אחרי זה את מיתמכרת לאיופר עוד יותרחחח וחביבי כל מוצר (במיוד צלליות) יש לו מחיר חח :) אבל שווה באמת.. אני שילמתי 390 אני חושבת שזה עדדין ככה אולי אפילו ירד.. בירין שחף עולה לך 590 שזה 3 מפגשים נידמה לי...

niniv

New member
ממליצה לך בחום על מישהי...

היא איפרה אותי לחתונה והייתי מדהימה, והיא עכשיו גם מעבירה "שיעור-פרטי". היא מקצועית מאוד, למדה אצל ירין שחף, נחמדה מאוד ויש לה אתר אינטרנט... באמת מומלצת בחום.... (אגב את יכולה לראות אותי באתר שלה..) ופה הקישור לאתר

niniv

New member
אגב, אני חושבת שאם

את נרשמת למועדון לקוחות זה עוד נותן לך הנחה על ה"שיעור פרטי" הזה...אבל אני לא בטוחה, חוצמיזה מועדון הלקוחות הוא חינם, אני נרשמתי ואני כל הזמן מקבלת כתבות על טיפים באיפור במייל.

למעלה