שלום מבקשת המלצות לגבי קורס איפור או סדנא. אני לא מתכוונת לאיפור מקצועי, אלא ללמוד איך להתאפר לבד, התאמת צבעים וכו'. מה טווח המחירים? כמה זמן דבר כזה נמשך? תודה
אני ביררתי בארט מייק אפ, איל מקיאג' וירין שחף.. המחיר בממוצע הוא 390 ש"ח.. זה מפגש אחד של 3 שעות.. נראה לי שזה שווה את זה... כמובן שטפשר גם אצל מאפרים פרטיים
ממש נהנתי... ולמדתי הרבה זה נתן לי ביטחון לשים צלליות ולדעת איך למרוח ולהניח אותן... שלפני כן לא הייתי מסוגלת ליראות את עצמי עם צללית.. מה שכן אחרי זה את מיתמכרת לאיופר עוד יותרחחח וחביבי כל מוצר (במיוד צלליות) יש לו מחיר חח אבל שווה באמת.. אני שילמתי 390 אני חושבת שזה עדדין ככה אולי אפילו ירד.. בירין שחף עולה לך 590 שזה 3 מפגשים נידמה לי...
היא איפרה אותי לחתונה והייתי מדהימה, והיא עכשיו גם מעבירה "שיעור-פרטי". היא מקצועית מאוד, למדה אצל ירין שחף, נחמדה מאוד ויש לה אתר אינטרנט... באמת מומלצת בחום.... (אגב את יכולה לראות אותי באתר שלה..) ופה הקישור לאתר
את נרשמת למועדון לקוחות זה עוד נותן לך הנחה על ה"שיעור פרטי" הזה...אבל אני לא בטוחה, חוצמיזה מועדון הלקוחות הוא חינם, אני נרשמתי ואני כל הזמן מקבלת כתבות על טיפים באיפור במייל.