קורס איביי

talia62

New member
קורס איביי

היי חברים
נרשמתי לקורס של יעל גלזר ואני לא יודעת אם עשיתי צעד נכון.
האם באמת אפשר להפון לסוחרים מרוויחם באיביי אחרי קורס?
מהם הרווחים הצפויים בשנה הראשונה?

תודה לכל העונים

chinadrop

New member
מיותר

וחבל על הכסף
תלמדי לבד , תחפרי בפורום הזה ובאתרים אחרים - זה יועיל לך יותר
רווחים צפויים - אף אחד לא יוכל להעריך זה תלוי במיליון גורמים כמו המוצרים שלך הותק שלך ועוד
השנה הראשונה לרוב היא ללא רווחים או רווחים קטנים ביותר
עד שצוברים מוניטין וזה לוקח זמן

Amiram_e

New member
השיקול הראשוני אם לבחור קורס

האם את מכירה את עצמך כאוטו דידקטית או אחת שצריכה הדרכה צמודה. אחרי שתגדיי לעצמך את המגבלה / יכולת תוכלי לבחור מה לעשות מבין העיצות שתקבלי.
תמיד יהיו כאלה שיגידו לך קורס זה שטויות. מצד שני יש כאלה שקורס מחבר אותם לאנשים שונים והם יוצרים קשרים עסקיים.
דודה שלי לדוגמה, בת 60, החליטה ללמוד את איביי והלכה ליעל גלזר ומאוד נהנתה.
מצד שני יש כאלה שפותחים יוטיוב ולומדים מסרטונים שיש גם בעברית.
אפשרי גם לקחת מישהו מאמן אישי שיעזור לך בכמה שיעורים מרוכזים.

השאלה האם אפשר לעשות כסף היא אישית מאוד. בואי נגיד שהבעלי הקורסים האלה מוכרים הרבה סיפורים על מנת לקדם את העסק שלהם. אפשר בהחלט להרוויח אבל צריך לעבוד קשה.
זה דורש המון סבלנות ואורך רוח וזמן פנוי במידה ואת שכירה.
אני מוכר כבר שלוש שנים ואני לא עזבתי את מקום עבודתי הקבוע.

talia62

New member
תודה לכל המגיבים

עזרתם לי מאוד עם העצות, נראה לי שאני מבטלת את הקורס...
דרך אגב אני לא מסוג האנשים שלומדים לבד בקלות אבל משום מה 2600 שח נראה לי מחיר לא שפוי עבור קורס איביי

Melory26

New member
יש ספר הדרכה שחבר רכש והוא מצויין..

והמחיר, לא קרוב בכלל לקורסים ההזוויים האלו שרק מעשירים את המרצים...
&nbsp
כנסי לאתר www.ebaybook.co.il
&nbsp
הוא קנה משם, ספר מעולה.

ליאור302

New member
תתחיל בסרטונים ומדריכים

אני מבטיח לך שברגע שתתחיל ללמוד לבד את תמצא את עצמך שעות מול המחשב ואתה תלמד המון
יש הרבה מדריכים וכן קבוצות בפייסבוק ופורומים שמוכרים ישמחו לעזור לך
&nbsp

MCW1

New member
מדהים....."פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים"

dobo

New member
אז גם אני פראייר, ואני לא מתבייש בזה.

אני כן ממליץ על קורס.
יש לי יכולת ללמוד לבד ובכל זאת את דרכי באיביי התחלתי בקורס של אסי צור.
עשיתי את הקורס הנרחב ביותר שהציע ושילמתי סכום מכובד.

כבר אחרי 3 חודשים הצלחתי להחזיר את עלות הקורס והתחלתי להרוויח.

יש הרבה מה לדעת וכמובן שאין חכם כבעל ניסיון,
אבל קורס נותן בסיס טוב להתחלה ועושה את זה בזמן קצר.
הודות לקורס נחסכו ממני טעויות רבות שמאוד מאפיינות מוכרים חדשים.

האם אני פראייר? לדעתי לא.
אני מתפרנס ממכירות באיביי.

panayotiss

New member
אני חושב שקורס זה לא דבר רע

גם אני עם נסיוני הרב בטוח שיש זויות מקצועיות שאני לא חושב עליהם ותמיד יש מה לחדש לי.
&nbsp
אין שום פסול בלשלם על יידע ולקצר את זמן הלמידה.
&nbsp
מי שמשלם על קורס הוא לא פראייר, השיקולים שלו פשוט שונים ממי שלא רוצה לשלם ורוצה ללמוד אך ורק מהתנסות.
&nbsp
אגב , על חומר שמישהו כתב באיזה אתר עלום שם אין חותמת אחריות על נכונות האינפורמציה. מי שמלמד אותך במסגרת קורס מסודר חתום על נכונות המידע ועומד מאחורי מה שהוא מלמד.
&nbsp
ועוד דבר, איביי זה אתר מאוד דינמי, יש המון מדריכים שרצים באינטרנט שהמידע שם מיושן ולא נכון.

trilliane

Well-known member
מנהל
... לכן כדאי לקרוא את המידע ישירות באיביי

panayotiss

New member
איביי לא כותבת כל דבר ב help

היא לא כותבת שהיא מבצעת רישום מדוייק של כתובות IP , של mac address של כל מחשב , שהיא מריצה אלפי רובוטים שסורקים כל ליסט וליסט על אלפי פוליסיז שלה .
היא לא כותבת שלא מומלץ בבניית חשבון להעלות מודעות של מעל 100$ כי זה מעצבן את הרובוטים שלה ויכול להשעות חשבון.
היא לא כותבת שלא מומלץ לעשות revise למודעה יותר מדי כי זה מעצבן את הרובוטים שלה.
היא לא כותבת בשום מקום מה הסיבות להשעיית חשבונות (מה מעצבן את הרובוטים שלה).
היא לא כותבת למה היא לא מעיפה מודעות של ebooks שלא נמצאות בקטגוריית clasified ads ויש כאלה המון.
&nbsp
היא לא כותבת המון דברים.
יש המון פרטים שרק בעל ניסיון ומי שלומד בקורס יכול לדעת אותם.

trilliane

Well-known member
מנהל
אנחנו מדברים על דברים שונים...

אני התייחסתי לנהלים הרשמיים של איביי; אתה מתכוון לנהלים הלא רשמיים שלה, המידע שהיא שומרת לעצמה.

panayotiss

New member
בדיוק זה הערך מוסף של הקורסים

מי שנרשם לקורס מצפה לקבל ואני משוכנע שגם מקבל הרבה מעבר ל help של איביי.

help כל אחד יכול לקרוא אבל את כל מה שאיביי לא מגלה אי אפשר לקרוא.

את זה מקבלים בקורסים וגם בהדרכות אחד על אחד עם מומחי איביי.

הפרטים הקטנים שאיביי לא מספרת, זה הייתרון הענק בקורסים ובמיוחד בהדרכות אחד על אחד עם מדריכים מומחים.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם הוא קיים, ללא ספק

עם זאת, אני חושבת שיש גם לא מעט אנשים שנרשמים לקורסים כי הם מצפים ל"האכלה בכפית", לדרך קלה לעשות כסף, לקיצורי דרך... והעובדות בשטח הן שלא כל אחד יכול לקרוא את המדריכים של איביי, או לפחות לא כל אחד טורח.

naf86

New member
זה כמו קורס פסיכומטרי

אני עשיתי פסיכומטרי בלי קורס. למדתי הכל מספר.
אבל בקורסים מלמדים כל מיני דברים שלא כתובים בספר. דברים שבאים מנסיון של המדריך. יש אנשים שזקוקים ל"קיצורי דרך" האלו להגיע למטרה.

trilliane

Well-known member
מנהל
עשיתי קורס פסיכומטרי, לא לימדו בו שום דבר שלא היה כתוב בספר

ספר הקורס נכתב עפ"י ניסיון המדריכים. הקורס סיפק מסגרת, לימוד קבוצתי פרונטלי, עזרה מותאמת, משוב אישי – דברים שלא ניתן לקבל מספר דומם אלא מבני אדם. אבל מבחינת ידע הוא לא הוסיף דבר. בסופו של דבר הוא תרם לי בעיקר בהדמיית תנאי מבחן באופן שקשה ליישם לבד בבית, וכך הבנתי איפה הנקודות החלשות שלי. אז ישבתי לבד עם עצמי בבית מול הספר ותרגלתי שלושה שבועות שעזרו לי וקידמו אותי פי כמה משלושת חודשי הקורס.

naf86

New member
ואותו דבר עם קורס איביי

לא כל אחד יכול להתמודד עם למידה עצמית. לוקח זמן לקרוא את הספר, ומה שיכול להיות כמה שעות של קריאה, מדריך טוב יכול להעביר את הנקודות תוך שעה.
יש אנשים שמעדיפים שיהיה מי שיענה להם על השאלות, דבר שספר לא נותן. הידע נמצא בספר, אבל הזמינות של מדריך טוב יכול לחסוך הרבה זמן.
&nbsp
בהחלט יש אנשים שקורס מתאים להם. הם צריכים מי שיחזיק להם את היד עד שהם חשים בנוח לגמרי. יש אנשים שקולטים מהר באופן עצמאי ומוכנים לקפוץ למים ולהתנסות לבד מאשר לחכות להסברים של המדריך.

trilliane

Well-known member
מנהל
כן ולא; זה אותו הדבר רק אם בקורס מאכילים אותך בכפית

מה שאתה יכול לקרוא בעצמך באיביי. אם אכן ניתנים בו טיפים לא רשמיים, כפי שציין panayotiss, יש בכך ערך מוסף גם מעבר.
אבל הנקודה הזהה באמת היא שבסופו של דבר הכול תלוי בעבודה הקשה שלך. קורס הפסיכומטרי שעשיתי לא תרגל במקומי ולא עזר לי להשתפר, אני הייתי צריכה לשבת ולעשות זאת. מי שחושב שבקורס אחר יקבל הכול על מגש של כסף ואחרי שיעשה 1-2-3 יוכל להישער לאחור רגל על רגל, טועה...

dima1000

New member
גם אני לקחתי קורס

אני גם עברתי קורס של אסי צור ולרגע לא הצטערתי.
לא יודע כמה זמן היה לוקח לי למצוא את המידע בחינם, ואיזה טעויות הייתי מספיק לעשות...

panayotiss

New member
תהיה בטוח שהיית עושה המון טעויות וייתכן אף סובל מהשעייה

קורס נותן לך ביטחון שיש למי לפנות על כל צרה שיש ויש כאלה שזה ממש הכרחי עבורם

למעלה