קורסי קיץ בפלמנקו

ballet20

New member
קורסי קיץ בפלמנקו

אמנם עוד מוקדם אבל מישהו יודע משהו על קורסי קיץ בפלמנקו? איפה, מתי, מי? (בארץ..)

Gods Wave

New member
יש שניים שאני יודעת עליהם

אחד אצל סוניה גרסיה עם דומינגו אורטגה ואחד אצל סילביה דוראן של רפאל קמפאיו של סוניה זה מה-19 עד ה24 ביוני אצל סילביה אינלי מושג פרטים...

התאריכים לקורס של רפאל קמפאיו הוא-

מהתאריך ה- 27.7 עד ל - 8.5 בתל אביב, רחוב אבן יהודה.

ballet20

New member
לאיזו הרמה?

הקורס מיועד? רקדתי שנתיים והשנה לא רקדתי בכלל..ולא ממש בא לי על קורס מתחילים (לגמרי) תודה בכל מקרה על האינפורמציה

אממ..

אני יודעת על שלוש רמות, מתחילות,בינוניות ומתקדמות. אני רוקדת כבר 6 שנים והמורה שלי אמרה לי ללכת לבינוני.. כה שאני מציעה לך ללכת למתחילות , נראה לי שתהני בזה יותר מאשר כל הזמן לחפש את הצעדים. עוד פרטים על הקורס שבידי- רפאל קמפיו - אחד מרקדני הפלמנקו הבולטים בזרם העכשוויו בספרד. לתלמידות בלי רקע בפלמנקו יש במקביל עם סילביה דוראן במשך שלושה ימים ( 24.7-27.7) זה יתקיים בתל אביב , רחוב בן יהודה 53 ( במרתף). יש עוד פרטים על כך במרכז למחול ספרדי סילביה דוראן. ויש טלפון נילווה שאם תירצי אתן לך אותו.

שתי שאלות קצת בנליות?

מחירים - מישהו יודע? ומי עדיף ולמה? אגב בתחילת אוגוסט תהיה גם סדנת קיף בסטודיו דואנדה - אם אתם רוצים לעלות לירושלים. אני עוד לא יודע מי מעבירה אותה

מחירים לקורס עם קפאל קמפיו

אני חושבת שאמרו לי שהקורס עולה בסביבות ה-750 ש"ח ( קורס של שבוע ). ניתן לבדוק זאת בדרך הטלפון . אם תירצה אתן את המספר של המרכז של סילביה דוראן לפרטים נוספים.

Zidan de Toledo

New member
מידע על הסדנאות

תעבירו כשיהיה מידע מדויק (אפשר במייל) כדי שאוכל לפרסם בלוח אירועים. בינתיים יש גם פרטים על הסדנא של סוניה.

למעלה