קורסי פסיכומטרי

Mar2909

New member
קורסי פסיכומטרי

היי כולם אני צריכה פה קצת עזרה... עשיתי בעבר פסיכומטרי עם קורס בתיכון של קידום וקיבלתי 675. עכשיו אני צריכה מעל 700 כדי להתקבל למה שאני רוצה ללמוד. אני חיילת בחובה. איזה קורס כדאי לקחת שיבטיח לי מעל 700? כדאי לקחת קורס מוזל במסגרת הצבא או שעדיף להשקיע סכום מלא? אני כל הזמן שומעת שיואל גבע הכי טוב, מה אתם אומרים?

dana810

New member
אם תסתכלי

כמה הודעות למטה מיוזיק גירל כתבה את מספרי הטלפון של כל המכונים. תתקשרי תבררי. לא נראה לי שמישהו כאן יכול לתת לך תשובה לגבי איזה קורס הכי טוב. אני עשיתי יואל גבע, והייתי די מרוצה.. ויש כאלה שעשו קידום אנקורי תיכון ת"א לחמן וכו' וגם היו מרוצים מהקורס..

Mar2909

New member
תגובה

הבעיה העיקרית היא שיש את כל הפרסומות האלה של מכונים שמבטיחים קורס חזר אם אני מקבלת נגיד מתחת ל- 530... יופי, ממש עוזר. מי מבטיח מעל 700?!?! תודה

dana810

New member
לא נראה לי שמישהו יכול להבטיח לך

מעל 700.. העניין הוא שזה תלוי בך.. אם תלמדי תלמדי תלמדי ותתרגלי תתרגלי תתרגלי עד שכבר לא יהיה לך מה לתרגל יותר אם תעשי את כל השיעורים תלמדי את כל המילים תקראי באנגלית ותעשי כמה שיותר סימולציות אני חושבת שאת תגיעי לציון שאת רוצה.. וזה לא כל כך משנה איזה קורס תעשי.. כי יש לקורסים הרבה מן המשותף

shade21

New member
קידום או לחמן לדעתי

וחוץ מזה הציון תלוי רק בך, אם הוצאת 675 בראשון אז יש לך סיכוי טוב מאוד לעבור את ה-700, רק תעבדי חזק על החלקים שהיו לך יותר קשים בבחינה הראשונה (אצלי לדוגמא זה היה שינון מילים בעברית). גם אני עשיתי קורס בצבא ולדעתי זה יהיה שווה לך.

למעלה