קורסי העשרה

בארבאבא

New member
קורסי העשרה

מישהו יודע איפה אני יכולה לקחת קורס העשרה בספרות\פילוסופיה\אחר מבלי להוציא תואר?מחפשת משהו סתם בשביל הכייף

einat162

New member
סניף של האו"פ ליד מקום מגוריך

האוניברסיטה הפתוחה.

בארבאבא

New member
חיפשתי שם,אבל זה קצת בלבל אותי

כי איכשהו אני מגיעה לקורסים של תואר,וכאלה שדורשים נקודות זכות וכו'..

את יכולה פשוט לבוא, להתיישב בכיתה ולהקשיב

כמה נ"ז הקורס מקנה זה לא רלוונטי בשבילך....

einat162

New member
כל הקורסים הם "קורסים של תואר"

אבל באמת יש כאלו שדורשים קורסים מקדימים כחובה מינמלית..... באופן כללי כל מה שנקרא "מבוא ל..." אלו קורסים ראשוניים שאין להם דרישות מינימליות. יש תחום ספציפי שמעניין אותך? שמות של קורסים בפתוחה שתפסו לך את העין? (גם אם לא היו רלוונטיים מבחינת דרישות סף) - יהיה יותר קל להמליץ על אופציות אחרות ככה.

halmazelmelet

New member
לא מדויק

תחת האוניברסיטה הפתוחה יש גם כמה "מרכזים" שמעבירים קורסים לא אקדמיים (לימודי חוץ) בנושא של פותחת השרשור אולי יתאים "אסכולות": http://www.openu.ac.il/ascolot/

המכללה האקדמית, תל אביב

יש קורסים לאלו שיצאו לפנסיה, אני חושב גם לכל קבוצת גיל. שכחתי את השם של הרחוב, אבל זה ליד הצומת של אבן גבירול, וארלוזורוב. ליד הדואר ובזק סטור שם. רחוב אונטוקולוסקי אולי משהו כזה. פעם גרתי שם קרוב, (מול העירייה), בדירה של המשפחה, דירת קרקע
. זוכר שהיה שם ערב של אנוש, הרצאה למשפחות, על דברים נוראיים. (הרצאה יוקרתית, עם קפה
ועוגה
).:)...

MyTaoWay

New member
הייתי ממליצה לך דווקא להתמקד בקורסים

עם נקודות זכות לתואר... העשרה זה טוב ויפה אבל לא לגיל שלך, קודם לדעתי תואר ואחרי זה קורסים <מדברת מניסיון אישי...
> אם בכל זאת תלוי באיזה איזור את גרה, יש את קתדרלה העממית בתל אביב תחפשי אותה בגוגל מאמינה שגם בעיר שלך יש אותה בעיר שלי יש. אבל גם הלימודים שם עולים כסף בין 800 שח ומעלה אז אם עשית צבא מלא, יש לך הנחות באונברסיטה הפתוחה וזה יצא לך אותו סכום כמעט ללמוד באופ אבל לנקודות זכות לתואר ככה ששווה לך לקבוע פגישת יעוץ באופ ולברר... נ.ב לא משווקת את אופ חחח פשוט אומרת שאם את רוצה להעשיר את הידע כדאי לך לחשוב לטווח קצת יותר ארוך ונקודות זכות לתואר זה דבר חשוב... בהצלחה

בארבאבא

New member
אני מחפשת דברים כדי למלא את השבוע שלי

וגם להכיר אנשים,למען האמת. אני חייבת שינוי סביבה

למעלה