קורסים

yaelwannaknow

New member
קורסים../images/Emo163.gif

היי.אף אחד פה לא מכיר אותי,אבל אני אשמח לעזרה. אני רוצה לדעת,מה זה אומר קורס תער"ן או עוד קורסים בשמות דומים שאני לא יודעת מהם אומרים.. אני רק יודעת שאני מחכה לקורס נהגים/חובשים שיתחיל בפ"ת.בטח אחריו אני אבין קצת יותר ולא תצחקו עליי :)

amitp

New member
שלום ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה
אז קודם כל, אף אחד לא צוחק עלייך. בקשר לקורס נהגים בפ"ת, מתוכנן אחד שכזה בזמן הקרוב ואני אשמח לעדכן אותך כשיהיו לי פרטים נוספים. בקשר לקורסים אחרים (בגרסאת המתנדבים): תער"ן (ששמו הוחלף לאחרונה לתאר"ן) - במקור, תחנת עזרה ראשונה ניידת, כיום תחנת אירוע רב נפגעים - מדובר על אמבולנס שהוא בעצם מחסן ענק של ציוד, שיוצא במקרים של אירועים רבי נפגעים (פיגועים, קריסות מבנים וכו') על מנת לאפשר את הרחבת יכולת הטיפול בשטח. בקורס תע/אר"ן לומדים את תורת הטיפול במקרים כאלה, איך הצוות מתחלק בין הפצועים, פריסת פינות טיפול שונות וכו'. בקורס מסייעי נט"ן/אט"ן לומד המתנדב כיצד להתנדב ולסייע לצוות נט"ן/אט"ן, בעוד שבקורס מדריכים מוסמכים המתנדבים כמדריכים במד"א (מתנדבי הנוער לקורסי 60 והבוגרים לקורסי 88,נהגים ומעלה). יש גם השתלמויות חומ"ר/חומ"ס (חומרים רעילים ומסוכנים..) אב"כ, אר"ן (אירוע רב נפגעים) ועוד כל מיני צרות. מקווה שנתתי לך מושג כללי. בינתיים שיהיה בהצלחה, ונשמח לראות אותך כאן בפורום!

sbenzvi

New member
יעל שלום,

דומני, כי אנו כן מכירות משיחות ליליות ב- ICQ? או שמא מדובר ביעל אחרת? קורס תער"ן - קורס תחנת עזרה ראשונה ניידת ומעתה אמרי "תאר"ן" - תחנה לאירוע רב נפגעים... הסבר בהמשך כי יש לי המון עבודה....

sbenzvi

New member
ואני רואה שעמית הקדים אותי....

התכוונתי לכתוב המשך - התחלתי להגיב בשעות הבוקר (ועל לחצן ה"שלח" הספקתי ללחוץ רק ב- 16:20 כשראיתי שאני עמוסה בעבודה ולא מגיעה לכתוב....) ואז אני מגלה שהוא כבר ענה.... בכל אופן, שיהיה בהצלחה... שרון (שבאמת לא בסדר שזה מה שהיא עושה בשעות העבודה)....

yaelwannaknow

New member
../images/Emo13.gif

אז תודה לך עמית ותודה לך שרון.(וכן,זאת אני,יעל) עמית וכל השאר שיודעים..אני אשמח לפרטים על קורס נהגים/חובשים שצריך להיפתח כי אני מחכה כבר הרבה זמן. קורס מתנדבים(הכוונה) תודה.

למעלה