קצת על הקורסים
אז ככה תאריכים מדוייקים מפורסמים בתחנות (ובפורום הכללי של 101 יש פרסום של אמנון מרגלית על הנושא) באשר לחוויה עצמה קורס תאר"ן זה בעצם קייטנה למתנדבי נוער, יושבים שבוע במסגרת פנימייתית (אם אני לא טועה גם השנה זה בהדסה נעורים) לא בכל חדר יש מזגן... לומדים באופן כללי על פרוצדורות נטן ועל פריסת תארן בשטח, יש הרבה פריסות מעשיות. כעקרון זה פשוט קייטנה כדי להכיר את כל החבר'ה לא לומדים שם משו שלא ניתן ללמוד בהתנדבות, וכפי שנאמר לאחד החובשים שלנו, תכיר זה פה בתארן וזה פה וזה פה, מזל טוב אתה חובש תארן מומלץ למי שרוצה לצאת ולהכיר ולבלות קצת בקיץ קורס מדריכים זה כבר ליגה אחרת כאשר הוא נערך במשך שלושה שבועות, הראשון בתחילת יולי והוא למעשה הכנה ושבוע מנהיגות, בא לבחור את הטובים מהטובים, הרבה חומר עיוני מקצועי הרבה סדנאות מנהיגות, לומדים עד אמצע הלילה (גם בתארן בשביל המבחנים) הרבה אנשים מגניבים והרבה כיף. בקורס עצמו שהוא בהפרש של איזה שבועיים שלושה מההכנה זה שבועיים רצופים הרבה מתודיקה גם הרצאות עיוניות הרבה סימולציות הדרכה, הרבה צחוקים והרבה כיף... עד שנה שעברה ההכנה והקורס היו באותו מקום כאשר מחוז מרכז (דן, איילון ופתח תקווה קראון) בשיין פתח תקווה וכל השאר באונים כפר סבא שנה שעברה שינו את זה קצת וההכנה הייתה בהדסה נעורים אני לא יודעת להגיד מה הולך השנה בנושא הזה בכל מקרה קורס מדריכים חוויה ענקית, קשה אבל שווה ביותר, מה שכן דבר חשוב, אם אתה מתכנן לצאת לאחד הקורסים מלבד להכנה בתחנות להכין את עצמך, ללכת לקרוא ולשאול, במיוחד למדריכים, מדריכים טוב תמיד יהיה כמה רמות מעל החניכים שלו בכל דבר! ושיהיה המון בהצלחה לכל הנוער שיוצא לקורסים ואם מישו רוצה עזרה במערכים (ביקורת, חומר עיוני וכו', אני מוכנה לעזור בכיף!)