קורסים בתואר ראשון

Miss פטל

New member
קורסים בתואר ראשון

קראתי באתר של אוניברסיטת חיפה את רשימת הקורסים הנלמדים בתואר ראשון של גיאוגרפיה ולימודי סביבה וכל הקורסים הם בנושא הגיאוגרפיה והלימודי סביבה בלבד ואין שם את המתמטיקה-פיסיקה-כימיה-ביולוגיה שראיתי ברשימת קוסים של חוגים דומים באוניברסיטאות אחרות. האם באמת בחוג זה לא נלמדים קורסים במתמטיקה-פיסיקה-כימיה בכלל?

אם זה מה שכתוב אז...כן

לא ישקרו לך הרי
בכ"א,רגע,את מחפשת את כל הריאליים הנ"ל?.. הקטע הוא שנראה לי את מדברת על הפן הריאלי,פחות גאוגרפי של "סביבה,,כמו שיש באוני' העברית,אם לתת דוגמא... שם באמת אלו מקצועות ריאליים כנ"ל ואין התייחסות לגיאוגרפיה...השאלה היא מה הכיוון שלך- יותר הבנה של תיאוריות החברתיות כלכליות שקשורות להתיישבות בעולם וכו'[שזה גיאו',אני מעריך,בגדול] או פשו שימור הסביבה, פיתוח אמצעים שיעזרו במניעת וצמצום זיהומים וכו' וכן ניטור זיהומים[שזה הכיוון הריאלי סביבתי יותר]? בכ"א, אני הולך לישון, אז אם לא תראי ממני תג' עכשיו,תביני.. |ZZZ|

Miss פטל

New member
כנראה ששכחת אותי../images/Emo13.gif

כי אני ההיפך, לא אוהבת מצועות ריאליים, אבל מאוד אוהבת את הכיוון של איכות הסביבה. אז מצאתי לי מסלול מושלם, שהוא בכיוון איכות סביבה אבל מהכיוון החברתי יותר מאשר הריאלי(למרות שכמובן יש גם ריאליות..אין מה לעשות) עכשיו רק נשב ונחכה לתוצאות
(האם אתקבל הכוונה...)

מדעי סביבה.

לימודי סביבה יכולים להיות בדגש מדעי או בדגש חברתי. היצע הקורסים הוא כפי שמופיע באתר האוניברסיטה.

למעלה